Étkezés tekintetében jó ez az út?
Ezzel csak az a probléma:
- Nem tudod mennyi a kalóriaszükségleted
- Az izmosodás az emberek nagy részénél egy lassú folyamat, nehezen fogod tudni ellenőrizni mennyire sikerült és zsírt mennyire sikerült veszíteni
- Elméletben működhet sok minden, de minden ember más, úgyhogy sokat nem érsz a válasszal
- Hiába működik az étkezés, ha a többi, összességében sokkal fontosabb tényezők nincsenek a helyükön
- Ha kalóriadeficitbe vagy, ellene dolgozol az izmosodásnak
- Szerintem felesleges a fehérjét túlgondolni, én inkább elkezdenék okosan építkezni, és ha azt látom, hogy egy normál bevitellel nem elég jó, akkor elkezdenék vele játszani, többet fogyasztani, úgy hogy a többi tényezőn nem változtatok. Ha jobban működik, láthatóan, akkor tovább mennék ebbe az irányba, ha nem, és ezt valószínűsítem, mert a logika és a tudomány ezt mondja, akkor hagynám a francba és annyit fogyasztanék, amennyi kényelmes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!