Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen formából mi érhető...

Egy ilyen formából mi érhető el fél év súlyzós edzés alatt? Képet linkelnétek?

Figyelt kérdés

Tudom, kevés az a fél év, de elvileg annyi idő alatt már látszik egy kis változás. Ha a kaja+fehérje rendben. Persze nem csak fél évig szeretnék edzeni.

Olvasgattam már ebben a kategóriában és elég vegyes véleményeket találtam. Igen, testépítő témakör, de az azt jelenti, hogy az itt válaszolók nagy részének a hulk formájú nők teste számít igazi eredménynek vajon? Én nem szeretnék közel sem olyan lenni, sem lightosabb versenyző testű sem, nekem az sok. Legutóbb talán a Johnny V-s (igaz, ő férfi...) kérdés alatt olvastam, hogy nincs rajt sok izom, stb. Pedig női szemmel nekem pl. túl izmos.

Mivel mindenki mást ért "eredmény" alatt, így arra kérlek benneteket, hogy ha lehet, keresnétek nekem olyan képeket, amik tükrözik az elképzeléseteket? Merthogy lehet, ami valakinek nagyon minimális eredmény, az nekem már álom lesz, vagy pont fordítva.

Most ilyesmi formám van (egyiken se én vagyok):

szemből egy az egyben így nézek ki:

[link]

oldalról a fenekem és a lábam ilyen (bár a combom kicsit vastagabb):

[link]

A hasam pedig oldalról erre hasonlít nappal, ha már ettem (reggel laposabb):

[link]

Szóval tipikusan otthon ülős, punnyadós forma...

Ha az étrend és a súlyzós edzés is megfelelő (ezeket most ne részletezzük, tegyük fel, hogy rendben vannak), akkor fél év alatt kb. milyen formát lehet ebből faragni? Azért ide írtam, mert itt talán több hozzáértő van.

2021. jan. 24. 22:08
1 2
 11/11 $$$$$ ***** válasza:
10 es. Nem ez volt a kerdes. Hanem az hogy ezt mennyi idő alatt tudja elerni. Az hogy ezt ide irtad szimplán csak bunkóság. Büszke lehetsz magadra...
2021. jan. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!