Egy ilyen formából mi érhető el fél év súlyzós edzés alatt? Képet linkelnétek?
Tudom, kevés az a fél év, de elvileg annyi idő alatt már látszik egy kis változás. Ha a kaja+fehérje rendben. Persze nem csak fél évig szeretnék edzeni.
Olvasgattam már ebben a kategóriában és elég vegyes véleményeket találtam. Igen, testépítő témakör, de az azt jelenti, hogy az itt válaszolók nagy részének a hulk formájú nők teste számít igazi eredménynek vajon? Én nem szeretnék közel sem olyan lenni, sem lightosabb versenyző testű sem, nekem az sok. Legutóbb talán a Johnny V-s (igaz, ő férfi...) kérdés alatt olvastam, hogy nincs rajt sok izom, stb. Pedig női szemmel nekem pl. túl izmos.
Mivel mindenki mást ért "eredmény" alatt, így arra kérlek benneteket, hogy ha lehet, keresnétek nekem olyan képeket, amik tükrözik az elképzeléseteket? Merthogy lehet, ami valakinek nagyon minimális eredmény, az nekem már álom lesz, vagy pont fordítva.
Most ilyesmi formám van (egyiken se én vagyok):
szemből egy az egyben így nézek ki:
oldalról a fenekem és a lábam ilyen (bár a combom kicsit vastagabb):
A hasam pedig oldalról erre hasonlít nappal, ha már ettem (reggel laposabb):
Szóval tipikusan otthon ülős, punnyadós forma...
Ha az étrend és a súlyzós edzés is megfelelő (ezeket most ne részletezzük, tegyük fel, hogy rendben vannak), akkor fél év alatt kb. milyen formát lehet ebből faragni? Azért ide írtam, mert itt talán több hozzáértő van.
Kérdező, nem rossz a tested, punnyadthoz képest kifejezetten fincsi popsid van. :P Tegyük fel, hogy rendben az edzés és az étkezés. Csak az a baj, hogy te ígyis úgyis a saját genetikád szerint tudsz haladni, nem másoké szerint. Javaslom, hogy kezdd el és lesz ami lesz. A popsi fincsibb lesz, az biztike.
Bécy 48F
Lehet egyszerűbb,ha Te linkelsz be egy képet,amin a te álom formád van. Bár nyilván ezt nem lehet megmondani,mert mindenki máshogy halad.
Nincs sok felesleg rajtad, fél év alatt bőven le tudod adni és formásodni is tudsz. Fél év azért elég sok idő, azaz ha jól csinálsz mindent,akkor látszódni fog az eredménye.
Igazi eredménynek meg nem a hulk formájú női test fog szamítani. Az szerintem a legtöbb embernek ebben a kategóriában se tetszik (de persze kinek mi).
Csak csináld,adj bele mindent és élvezd. Sok sikert!
Igaz, linkelem akkor a nagy álmom. :D
Lehet, hogy van rajtuk szerkesztés, meg jók a fények, de ilyesmit szeretnék majd egyszer valaha elérni:
ilyen hát:
ilyen has (de gondolom elég alacsony tzs kell ehhez, de amúgy nem zavarna ha maradna egy pici hasam):
ilyen fenék:
Így néz ki nekem a csúcs, ennél izmosabb nem tetszik. De ahogy sejtem, ezt elérni 2 év lenne minimum, annak alapján, amiket itt olvastam. Nem tudom belőni, hogy fél év alatt mennyire jutnék.
Hát a fél év ehhez kevés. A 2 év má reális idő ehhez. De nem kell elkeseredni,mert fél év alatt sokkal jobban fogsz kinézni,mint most. Egyszer ezt is eléred,de ehhez a sporthoz idő kell.
A több évnyi test-elhagyagolást nem lehet nyilván pár hónap alatt behozni,de javítani ennyi idő alatt is rengeteget lehet.
Fél év szerintem is kevés ehez. Én is inkább 2 évet mondanák rá. Ha jo genetikad van akkor lehet kevesebb is. De fel ev alatt tuti nem lehet ezt elérni annal joval több. De nyilván fél év alatt is sokat lehet fejlődni de azt inkáb csak te fogod még érezni.(magadon már az első honap utan is erezni fogod,jobb lesz a közérzetes stb.. De ez külső szemmel nyilvan nem lesz még láthato). En inkabb a ferfiak fejlődésével vagyok tisztában(nem vagyok profi,de edzek egy ideje meg van egy pár kondis haverom akiknek szinten látom a fejlődését). Pont nemrég kerdezte meg az egyik haverom ,hogy ha elkezdeni edzeni(ugy ,hogy figyel a kajára illetve egy jó edzesterv szerint) akkor mennyi idő alatt fog latszani külső szemmel az ,hogy ő edz. Es azt mondtam neki ,hogy legalább 1 év. De aki nem ismeri az még lehet 1 év után se fogja megmondani ranézésre hogy kondizik.El is vetette az ötletet,mert azt hitte ,hogy edz 2-3 honapot es kigyurja magát😂. Hat nevettem egy jót. Bar egyszer volt egy meg viccesebb eset. Felhivott egy haverom ,hogy adjam már neki a régi fekpadomat amit már ugyse hasznallok(tenyleg elegge gagyi pad volt. Ez a hasznaltan jofogason 10-15 ért lévő kategoria...). Mondom jo
neked adom(elegge jo baratom). De kerdem minek az neked ? El akarsz kezdeni edzeni? Mert akkor inkabb gyere at szivesen segítek. Erre annyit mondott ,hogy nem, 2 hét mulva megy olaszba kirandulni es addig fel akar szedni egy kis izmot. Hat közöltem vele hogy nem fog sikerülni meg nevettem egy jót. De oda adtam neki😂.Ez tenyleg egy időigényes sport. Szerintem neked is legalabb 1 ev lesz mire észlelhető valtozason mész át. Mondjuk neked nyilvan nem az a celod hogy nagy izmokat épits(ami szerintem lanyoknál jo is igy. Azért akiket linkeltél azoknak eléggé jó teste van. Egy nőnek szerintem nem is kell izmosabnak lennie.). De szerintem 1 év legalább kellesz ahoz neked is ,hogy eszlelhetőt valtozz kinezetre. De amugy ha olyan tested van mint amiket linkeltel akkor ahoz képest,hogy nem edzel tenlyeg nincs rossz tested. Jo van egy kis felesleg rajtad ,de egyaltalan nem vagy kövér. Tehat egy egész jo alappal kezdel😊. Tudom ,hogy nem ez a kérdes de szerintem most is tök jo tested van. Ha elkezdesz edzeni és komolyan veszed össze fog jonni az ami a kommentedben belinkelt kepeken van. Csak tenyleg idő és kitartás kerdese 😃.
Na, akkor még 2 év!^^
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!