Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan tömegnövelő, ami...

Van olyan tömegnövelő, ami kávé izesítésű?

Figyelt kérdés
Sziasztok! mindenhol próbáltam a neten keresni, de valahol csak ízesített fehérjeport találtam azt hiszem cappuccino ízben. De kifejezetten tömegnövelő van ilyen? Vagy ha veszek íz semlegest, azt belehet ízesíteni valahogy? Köszönöm szépen!
2021. jan. 24. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

azt ütsz bele amit akarsz.

belerakod a sékerbe,hozzáraksz 1,2 az egybent és kész.

de eleve tömegnövelő?

mert az egy kis fehérje,meg 1 jó adag édesítő,tiszta fehérje áron.

ostobák vesznek ilyet.

ilyen ne igyál.

ink egyél több rizst,vagy tésztát,ha több ch kell,de ne igyál cukrot arany áron bakker.

2021. jan. 24. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
A tomegnovelo a legnagyobb hulyeseg a porok között :D kiveve ha cukor nelkulit vesz az ember. Inkabb vegyel kaves feherjet es egyel mellé zabot, vagy zabpelyhet. Jobb finomabb minosegibb.
2021. jan. 24. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
igazatok van. egyszer rábeszéltek erre a Jumbo-ra vagy mi volt a neve (ilyen rusnya zöld doboza volt), azt hittem cukor mérgezést kapok olyan édes, émelyítő volt 1 adag. akkor maradok inkább amit írtok, árban is jobban kijön.
2021. jan. 25. 08:11
 4/6 A kérdező kommentje:
egy kérdés még: ez a zabliszt is jó, ha összekeverem a fehérjével? mert olvastam ilyet is.
2021. jan. 25. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy jó. :))
2021. jan. 25. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm szépen :)
2021. jan. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!