Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelőt ajánlanátok?

Milyen tömegnövelőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Viszonylag kezdő vagyok és nehezen tudok hízni. Olyan tömegnövelőt szeretnék ami minőségbe hozná a súlyt. (kevés zsírszázalék)

2020. nov. 17. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A tömegnővelő amit a boltban kapsz az egy kevés fehérje meg sok szénhidrát.

Az nem izmot hanem "tömeget" növel (hizol magyarul).

Viszont ha fehérjét iszol és nem edzel annyit, hogy a szervezeted kénytelen legyen izmot építeni és kalória pluszban vagy akkor a fehérjét is átalakítja zsírrá.

Szóval amit én ajánlanék az az edzés és magas fehérje bevitel.

2020. nov. 18. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Semilyet.

Az 1#leírta.

A nehezen hízással mi a gondod?

Szúmóbajnokságra készülsz?

Értsétek már meg,hogy a tömegeles az nem abból áll,hogy akkor vagy izmos,ha akkora leszel mint egy ház,és gurulsz,szuszogva mesz fel a lépcsőn.

Minősegi izmot kell felszedni,minumalis zsír mellett ,ez a tömegelés,nem az,hogy egy hájas disznó legyél.

Ha mindenféleképp akarsz vmi kiegészítőt,akkor az tejsavó legyen,vagy masmilyen feherje,cukrok nélkül.

2020. nov. 18. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De értsétek meg, h hiába edzek és iszok fehérjét egyszerűen nem leszek nagyobb. Annyi kalóriát egyszerűen nem bírok megenni amennyi kellene, h meg is látszon. nem akarok egy nagy hegyomlás lenni, de azért jó lenne ha nem csak erősödnék hanem látszata is lenne.
2020. nov. 18. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

2#

vagyok.

Jolvan.Tudod e,hogy jelenleg mennyi caloriat fogyasztasz?

Mert ha csak random eszegetsz,akkor persze hogy nem jo a táplálkozásod.

Szval csak akkor tudsz vmit tsnni,ha tudod vmihez viszonyítani a dolgokat.

Ha plusz szenhidrát ,zsír kell akkor kezdj el enni olajos magokat,és mindent,ami magasabb calóriatartalmú.Számold mennyit viszel be +ba a mostanihoz képest.

Aszalt gyümölcsök,zsiros sajtok,es persze csmell helyett barmilyen hús mehet.

Az étrendedet alakítsd át.Tartalmas,mennyiségre kevesebb szénhidrátokat kell fogyasztani.

1 csomag pisztacia sok kalóriát tartalmaz pldául,es könnyen megeszel 1,2 csomagot.

A tömegnövelőt felejdsd el.

2020. nov. 18. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:

És szerinted mivel leszel előrébb, ha beletolsz a pofádba még 500 üres kilokalóriát (cukrot)? És egy másik kérdésnél belémkötöttek, hogy miért van bajom azzal, ha "amatőr tömegel".

Az izom "drága" szövet a test számára. Annyit épít és tart fenn, amennyire szüksége van. Ha a jelenlegi edzésmódszered mellett, ha erősödsz de lényegesen nem izmosodsz, próbálj meg módszert váltani.

2020. nov. 18. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Am pont ezért kérdeztem, h hátha mond vki olyan tömegnövelőt, ami nem csak "cukrot" tartalmaz. De mind1 igazáből. megpróbálkozok személyi edzővel az a tuti.
2020. nov. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!