Miert szidjak az emberek a BCAA-t és a tömegnövelő porokat?
Figyelt kérdés
Illetve ti milyen kiegeszitoket fogyasztotok?2020. dec. 18. 00:47
1/6 anonim válasza:
Mert nem tudják mi az és/vagy nem engedhetik meg maguknak.
Én semmilyet sem fogyasztok, nincs rá szükségem.
2/6 anonim válasza:
Nem szidja senki, szerintem félreérted. Azt szidják, hogy a legtöbben a legelső körben ezekkel kezdenek úgy, hogy az alap táplálkozásukat nem teszik rendbe. Úgy tényleg semmi értelme.
3/6 anonim válasza:
A BCAA-t azért, mert parasztvakítás, naturálban semmi értelme használni.
A tömegnövelőket azért, mert a 80-90%-uk rossz minőségben hozza össze a makrókat.
Nálam 10 szemes napi vitamincsomag plusz C vitamin, D vitamin, máriatövis, Q10, omega 3, fehérje koncentrátum és egy fajta tömegnövelő megy kiegészítők közül.
4/6 anonim válasza:
Mire gondolsz? Van aki szidja mert fölösleges, pénzkidobás mert kajával mindent be lehet vinni jobban szivodik és jobban fejlődsz. Meg vannak akik egyáltalán nem értenek hozzá és azthiszik a sátán műve és a koxhoz hasonlítják.
5/6 anonim válasza:
Én csak vitamint szedek többit kajából viszem be és EB-re akarnak kuldeni... szoval nemfontos a kieg.
6/6 anonim válasza:
A BCAA-t azért, mert fölösleges, nem ad az égvilágon semmit, a tömegnövelő pedig fehérjeporos cukor. Általában 2:1 és 3:1 közötti arányban cukor. Gyakorlatilag majdnem olyan, mintha Snickers-szel tömnéd magad. A legutolsó dolog, amire a szervezetnek szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!