A börtönökben, hogy tudják annyira kigyúrni magukat az emberek? Hisz nincs diétás kaja, táplálékkiegészítő, tömegnövelő, személyi edző.
de mehet be a koksz.
amúgy én is kíváncsi vagyok. személyi edző meg nem kell, ők sem hülyék, egy ha ért hozzá, az már elég, nem kell hogy személyi edző legyen hivatalosan. másrészt, miért ne lenne? őket nem csukhatják le?
de a kajájuk tényleg nem tudom mi.. tehát vagy úgy mennek be, vagy más dolguk sincs az edzésen kívül, érted, úgy könnyű. hogy mit esznek ott.. jó kérdés, te voltál ott, mi volt a kaja? :D
Nem is kell személyi edző, de még anyag sem.
Ott szinte létszükség, hogy gyúrj, hiszen ez szuper feszültségoldó, időd is valóban van rá, na meg cingár ceruzaként nagyobb eséllyel csicskáztatnak.
Edzőterem van bent, személyi edző meg nem kell ahhoz, hogy építsd magad.
túl sok filmet néztek amiben szar kaják vannak a sitten, a valóságban ez nem így van.
-idejük van
-felszerelés van
-kaja egész jó
-kox van
-edzés után sok dolguk nincs,könnyen regenerálódnak
ezekre gondolatm én is. akkor kaja adott, és még convict conditioning (fegyencedzés) sem kell, mert van rendes felszerelés. személyi edzőt meg nem csuknak le.. mert? csomó van.
amúgy testépítéshez én is értek annyit, hogy bennt kigyúrjam magam valamennyire, azért kultúrált embernek már a nagyellenállású edzés, jó kaja és pihenés alap dolog :) :D
szerintem szemest zabálnak és az erősebbek elveszik a kaját, legalábbis elkérik a gyengébbektől, plusz ha kapnak csomagot stb...
idejük motivációjuk van elég, találékonyak és edzenek ahogy tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!