Mit gondoltok azokrol az emberekrol, akik konnyen epitenek izmot, de nem elnek ezzel az "adottsagukkal"?
Ha poénból a barátnőd balettóráján kipróbálnád 5percre a balettozást és azt mondaná a tanár, hogy ilyen tehetséges embert még sose látott, hogy 0 gyakorlással nagyon jól megy a balett, akkor elkezdenél balettozni? Ha véletlenül szeretnéd a balettozást, akkor a helyére helyettesíts be olyan dolgot amit utálsz.
Az edzés nem arról szól, hogy most te könnyen építesz izmot vagy nem. Akármilyen jó genetikád van ugyanúgy keményen és sokszor kell edzeni, ugyanúgy változtatni kell az étrendeden. Valakinek nem éri meg, valaki meg az egész életét erre áldozza. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
ez most olyan,hogy tudom,hogy bejövök a haverom csajának és annyi lenne a dolog,hogy veszem a lapot és lepippantana azonnal..
de nem teszem,mert a haverom nője és ink félrenézek,amikor náluk vok és próbálkozik,mert tisztelem a haveromat és a pillanatot amiben él.
nem az én tisztem felvilágosítani,hogy egy olcsó ku rva a szerelme.
tehát megtehetném az adott dolgot,de mégsem teszem,mert így döntöttem.
Először is honnan tudod,hogy az adott ember aki külsőre igénytelennek tűnik mondjuk nem egy orvos aki életeket ment?
Nah ugye...
Testépítés plusz tehetség...ugyan...genetika,megtanulod a gyakorlatokat,odafigyelsz a kajára és kész,aztán ha nem elég kiegészíted pár szurival és feszítesz a tükörbe,mert azt hiszed minden csaj téged akar...nevetséges...
Ha csak az igényességet nézzük igen vannak sokan akik becsülendők,de így ahogy leírtad a kérdésed te is csak egy szűklátókörű ember lehetsz.
Bocsi az általánosításért,de amit manapság hisznek magukról sokan,mert eljárnak heti 3x edzeni az szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!