Mi van akkor ha nem tudok eleget aludni?
Figyelt kérdés
Belevágtam az edzésbe (jelenleg csak itthon a kialakult helyzet miatt), figyelek a táplálkozásra. Heti 4 napot szeretnék edzeni. Az a helyzet, hogy furgonos vagyok, így van heti 1-2 alkalom mikor éjszaka is vezetek, és emiatt nem tudok 2-3 óránál többet aludni.(pl. Kedd este 10-től szerda este 8ig max 2-3 órát tudok aludni). A többi éjszaka rendesen alszok, és persze másnap napközben kialszlszom magam. Ez kihatással van az edzésre?2021. jan. 12. 08:10
1/11 anonim válasza:
Ilyen élet mellé nem nagyon való az edzés, de próbáld meg, aztán meglátod megy e
2/11 A kérdező kommentje:
Pont amiatt szeretnék edzeni, mert nrm túl egészsés ez. Ez egy sarkos példa volt, de van ilyen is.
2021. jan. 12. 08:30
3/11 anonim válasza:
Lassabban regenerálódik az izomzat, ez által lassabban is fejlődsz egy kicsit.
4/11 anonim válasza:
Így csak elveszed az edzéssel azt a maradék energiád is
6/11 anonim válasza:
Biztos kihat egy kicsit, lassabb lesz a fejlődés emiatt valamivel, de azért olyat ne írjunk már, hogy ilyen élet mellé nem való az edzés. Attól hogy nem ideálisak a körülmények attól még jót tesz az általános egészségnek, jól esik és bőven elérhető egy aránylag jó fizikum.
Ha másnap kialszod magad és nem érzed magad a következő edzésen egy darab zsáknak aki minden gyakorlat után arra vár hogy aludhasson, akkor szerintem nincs nagy probléma ezzel. Rengeteg más munka van ami ugyanúgy befolyásolja, csak más dolgok miatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Alapvetően ha kialszom magam, utánna van energiám, mindennapi dolgokat is simán elvégzem. Arra voltam kiváncsi hogy van-e értelme csinálni. Tavasszal étrendet változtattam, sikerült fogynom kb 20 kg-ot nyárig. Most leszoktam a cigiről, híztam 5 kg-ot, ezt le kell dolgozni, valamint szeretnék egy izmosabb testet. Nem szeretnék elhízni, hiszen csak ülök az autóban egész nap. Köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 12. 11:06
8/11 anonim válasza:
Kép most, utána pár hónap múlva, látni fogod hogy van e változás
9/11 anonim válasza:
Heti 1-2 ejszakai melo nem akadalyozza jelentosen a fejlodest ha kemenyen edzel meg jol kajalsz.
10/11 anonim válasza:
Nem gáz, nyomassad! Én volt mikor 4 műszakban dolgoztam, összevissza aludtam, ekkor tribulus terrestrist szedtem, ezáltal energikusabb voltam, jobban mentek az edzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!