Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi van akkor ha nem tudok...

Mi van akkor ha nem tudok eleget aludni?

Figyelt kérdés
Belevágtam az edzésbe (jelenleg csak itthon a kialakult helyzet miatt), figyelek a táplálkozásra. Heti 4 napot szeretnék edzeni. Az a helyzet, hogy furgonos vagyok, így van heti 1-2 alkalom mikor éjszaka is vezetek, és emiatt nem tudok 2-3 óránál többet aludni.(pl. Kedd este 10-től szerda este 8ig max 2-3 órát tudok aludni). A többi éjszaka rendesen alszok, és persze másnap napközben kialszlszom magam. Ez kihatással van az edzésre?

2021. jan. 12. 08:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen élet mellé nem nagyon való az edzés, de próbáld meg, aztán meglátod megy e
2021. jan. 12. 08:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont amiatt szeretnék edzeni, mert nrm túl egészsés ez. Ez egy sarkos példa volt, de van ilyen is.
2021. jan. 12. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lassabban regenerálódik az izomzat, ez által lassabban is fejlődsz egy kicsit.
2021. jan. 12. 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Így csak elveszed az edzéssel azt a maradék energiád is
2021. jan. 12. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Válts munkát
2021. jan. 12. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kihat egy kicsit, lassabb lesz a fejlődés emiatt valamivel, de azért olyat ne írjunk már, hogy ilyen élet mellé nem való az edzés. Attól hogy nem ideálisak a körülmények attól még jót tesz az általános egészségnek, jól esik és bőven elérhető egy aránylag jó fizikum.

Ha másnap kialszod magad és nem érzed magad a következő edzésen egy darab zsáknak aki minden gyakorlat után arra vár hogy aludhasson, akkor szerintem nincs nagy probléma ezzel. Rengeteg más munka van ami ugyanúgy befolyásolja, csak más dolgok miatt.

2021. jan. 12. 09:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Alapvetően ha kialszom magam, utánna van energiám, mindennapi dolgokat is simán elvégzem. Arra voltam kiváncsi hogy van-e értelme csinálni. Tavasszal étrendet változtattam, sikerült fogynom kb 20 kg-ot nyárig. Most leszoktam a cigiről, híztam 5 kg-ot, ezt le kell dolgozni, valamint szeretnék egy izmosabb testet. Nem szeretnék elhízni, hiszen csak ülök az autóban egész nap. Köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 12. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Kép most, utána pár hónap múlva, látni fogod hogy van e változás
2021. jan. 12. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 ejszakai melo nem akadalyozza jelentosen a fejlodest ha kemenyen edzel meg jol kajalsz.
2021. jan. 12. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nyomassad! Én volt mikor 4 műszakban dolgoztam, összevissza aludtam, ekkor tribulus terrestrist szedtem, ezáltal energikusabb voltam, jobban mentek az edzések.
2021. jan. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!