Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől van az, hogy hátulról...

Mitől van az, hogy hátulról mindenki le ifa platóz, szemből meg nevetségesen vékonynak tűnök?

Figyelt kérdés

Még a legnagyképűbb edzőterembe járósok akik nem bírnak engem, azok is mondták már, hogy milyen széles hátam van. Szépen megvan a V alakja is és az átlagnál tényleg szélesebb. És nem csak optikailag, hanem tényleg aránytalanul nagyon feszülnek a hátamon olyan ruhadarabok, ami amúgy a többi paraméteremhez képest nagy lenne rám.

Viszont szemből, ha meglátom magam tükörbe, vagy egy képen, akkor sírhatnékom van, annyira vékonynak látszódok. Szemből nincs egyáltalán szép széles vállú kiállásom akármennyire kihúzom magam. Szinte átlag alattinak mondanám.

A vállaim egy picit előre vannak esve, de ha hátrahúzom őket normál helyzetbe akkor sem jobb a helyzet szemből.

Sosem edzettem hátra, mert soha nem tudtam akárhányszor megpróbáltam akármilyen módszerrel és edzővel. Egyszerűen nem érzem az "agy izom kapcsolatot" így azt se lehet mondani, hogy túl van edzve, mert életemben kb. 3x edzettem a hátamra.

Mit lehetne ez ellen tenni? Vagy csak én látom saját magam ennyire rossz helyzetben?

2021. jan. 11. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Képet
2021. jan. 11. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
De nemertem. Most edzel vagy nem? Vagy csak nem hatazol, de csak hatad van.
2021. jan. 11. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Várom a te ifa plató hátad

2021. jan. 13. 08:33
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Nyilván nem egy 3 éve szétgyurt hátra kell gondolni. Úgy nézzétek meg a képet, hogy tényleg nem edzettem rá sosem, csak gyenge próbálkozásaim voltak. Így látszik az is, hogy nem feltétlen az izom miatt széles.

Pont ezért idegesít, hogy hátulról annak látszik, szemből pedig semmi.

A zárójeles dolgot a linkben cseréljétek ki .-ra.

2021. jan. 13. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy átlagos hát, semmi ifa plató nincs benne. Egy jó tanács, ha majd kinyit a kondi, nyomj sokat fekve, meg nyak mögött, akkor jó leszel elölről. Max ne edzz hátra, ha úgy érzed nagy, szerintem átlagos de kinek mi
2021. jan. 13. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!