Mivel a mostani testépítés kb. arró szól hogy ki pakolt fel több izmot, ezért szednek annyit és esznek annyit, hogy minél jobban izmosodnak. De amúgy eléggé leszűkítetted, nem csak esznek és szúrják magukat, rettentő mennyiségű munkát tesznek bele, amit valószínűleg 100000000-ból egynek sikerülne, hogy akkora akaratereje legyen, hogy végigcsinálja mindezt. Neked lehet csak egy kupa, de nekik ez ennél sokkal több..
Neki ez a célja, miért gond ez neked? Neked egyáltalán van célod, vagy csak beleszólsz abba hogy ők mit csinálnak?
2020. szept. 13. 15:37
2/24 anonim válasza:
Napi troll. Holnap suli, szóval élvezd ki még a hétvége hátralévő részét kisfiam!
2020. szept. 13. 15:38
3/24 anonim válasza:
A gyúrmázás nem sport. Benyomsz pár tabit meg injekciót és fellpuffadsz mint a michelin gumiember. Ennek mi a sportértéke?
2020. szept. 13. 17:17
4/24 anonim válasza:
3 neked se sok eszed van
2020. szept. 13. 18:08
5/24 anonim válasza:
Szerintem egy ostoba életmód ez maga. Sportnak sport, csak akinek ez az élete, szerintem rossz irányba halad.
2020. szept. 13. 23:16
6/24 anonim válasza:
Ezt én az extrém sportok közé sorolnám. Mert mint mondjuk a kötél nélküli falmászás, ez sem éri meg normális embereknek, de van akinek ez jelenti a célt, van aki ezt egy művészetként, életfilozófiaként fogja fel. Tudja mire vállalkozik és nem árt másnak, ahogy a sziklamászó is tisztában van azzal mit vállal. Ha nekik ez a jó, akkor nincs jogunk megmondani, hogy ne csinálják, főleg mivel nekünk nem ártanak vele. Ez egy szubkultúra és van légjogosultsága, mert ártani csak annak árt, aki erre önként vállalkozott.
2020. szept. 15. 18:57
7/24 anonim válasza:
Egy profi testépítő versenyt leginkább egy olyan divatbemutatóhoz tudnék hasonlítani, ahol az anorexiás bedrogozott modellek majdnem összeesnek a kifutón. Nem akarok megsérteni senkit, de a jelenlegi formájában számomra a profi testépítésnek nincs sportértéke. Tudom, hogy nagyon kemény munka, rengeteg edzés és lemondás van mögötte, de az egészet beárnyalja a doppingszerek szabad használata. Más sportágakban legalább küzdenek ellene, jelezve azt, hogy nem ez a helyes irány. Ott legalább az illúziónk meglehet azzal kapcsolatban, hogy egy sportoló tisztán érte el az eredményét. És lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem ilyen is akad elvétve. Egy profi testépítő versenyen ezt kizárhatjuk. Amúgy én is járok konditerembe, megiszom a fehérjémet meg a kreatinomat, és megelégszem azzal amit természetes úton ki tudok hozni magamból.
2020. szept. 30. 02:01
8/24 anonim válasza:
Az extrémsportos hasonlat szerintem nem állja meg teljesen a helyét. Ha a sziklamászó feljutott kötél nélkül a falon, akkor azt már megúszta. Ellenben ha valaki hormonokkal bombázza a szervezetét, annak lehet hogy csak évekkel később fizeti meg az árát.
2020. szept. 30. 02:15
9/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező, igen naív vagy, ma már minden versenysportban tele vannak, mint a délibusz. Lehet az úszó, bringás vagy éppen testépítő. Ez max csak pénz kérdés, ki mögött van jobb vegykonyha. Az, hogy mi értelme ez mekkora hülyeség! Mi értelme a Forma 1-nek, mi értelme a focinak, mi értelme egy futóversenynek? A verseny az ember így működik, megméretteti az erejét a tudását és mindent lehet művészetre fejleszteni.
2020. okt. 3. 20:01
10/24 anonim válasza:
"Kedves Kérdező, igen naív vagy, ma már minden versenysportban tele vannak, mint a délibusz"
A gond ott van, hogy szemben a többi sporttal ebben a testépítés nevű dologban nem csak a versenyzők hanem az amatőrök is tele vannak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!