A profi testépítés csak szerintem nevetséges, kis túlzással primitív sport?
8-10 féle gyógyszert használnak, annyit esznek mint egy viziló, teljesen eltorzul némelyik.
Mindezt egy kupáért, oklevelért, meg valami nevetséges összegért aminél sokszor a felkészülés többe kerül.
Azon jót mulatok amikor papíron profi testépitő az ember, de mellette személyi edzéseket tart.
Még a többi profi sportban (foci, kosárlabda, amerikai foci, tenisz) komoly pénzeket lehet keresni, ott megérteném a rizikó vállalását, de itt?
Ráadásul a testépítésnek nulla presztízse, a lőtéri kutya nem követi jóformán.
"Különben nem csak anabolikus szteroidok léteznek, hanem egyéb TELJESÍTMÉNYFOKOZÓK amik nincsenek hatással az izomtömegre."
Ja de annyi koxot mint a testépítők nem használ senki. A maratonfutóké is biztos veszélyes de az a sok tesztó, növi amit a testépítők tolnak a legundorítóbb. Nem is emberek már lassan.
20#?
Nekem ugyan nem fáj.
A vélemény olyan,mint a segglyuk.Mindenkinek van,csak senki se kíváncsi a máséra!
Tőlem zabálhatsz chipszet egésznap a tv előtt,de lehetsz triatlonista,vagy hegymászó is.
Nekem mindegyik jó lesz.Elhiheted.
"20#?
Nekem ugyan nem fáj.
A vélemény olyan,mint a segglyuk.Mindenkinek van,csak senki se kíváncsi a máséra!
Tőlem zabálhatsz chipszet egésznap a tv előtt,de lehetsz triatlonista,vagy hegymászó is.
Nekem mindegyik jó lesz.Elhiheted."
Annál biztosan jobb, amikor valaki kétlábon járó gyógyszertár. :D Igazi koximaki állat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!