Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy lány üres rúddal...

Ha egy lány üres rúddal bicepszezik, az mennyire nevetséges?

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 10:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetni járunk terembe, hanem edzeni...
2016. máj. 10. 10:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem nevetseges, azzal a sullyal edzzen amivel szabalyosan tud dolgozni, ha ez az ures rud akkor azzal.
2016. máj. 10. 10:24
 3/16 anonim válasza:
100%
Gyökér aki ezért kinevet.:D Aki normális az magával fogalkozik mert edzeni jár oda aki meg kinevet az ezekszerint nem edz normálisan.Szoval annak aki nem edz normálisan nem számít a véleménye.Mindenki kezdi valahol.En is súly nélkül szoktam.17/l
2016. máj. 10. 10:25
 4/16 Cortez70 ***** válasza:
86%
Nem nevetséges. Majd megy többel is, no para.
2016. máj. 10. 10:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2016. máj. 10. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Bátyám is, aki évek óta jár edzeni, kegyetlen nagy súlyokat tud megmozgatni, mégis az utolsó sorozatokat üres rúddal szokta csinálni.
2016. máj. 10. 10:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Sokkal nevetségesebb, mikor a 17 éves kis ecsetfejű gyökerek körbeállják a fekvepadot és versenyeznek, ki bír kinyomni 50kg-ot, aztán 1-2 alkalom után soha nem jönnek, mert megfájdul a könyökük...

De a legnevetségesebb, mikor felpakol valaki 200kg ot lábtolóra, mert azt hiszi az mérvadó... És mikor leereszti, akkor fingik egy hatalmasat...

De azt, hogy egy csaj üres rúddal eddz, azt valószínűleg észre sem venném...

2016. máj. 10. 10:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Amikor anno terembe jártam, az első bicepsz meg fekve nyomó sorozatot mindig üres rúddal csináltam, bemelegítés gyanánt. Hogy volt-e értelme vagy sem, azt nem tudom, de baromira nem izgatott hogy ki mit gondol, és nevetést sem hallottam, ha jól emlékszem. Szóval mindenki olyan súllyal edz, ami neki megfelelő, vagy épp amihez kedve van...
2016. máj. 10. 10:36
 9/16 anonim ***** válasza:
Én kb két hete kezdtem edzeni, és szintén lány vagyok. Elsősorban két egykezes súlyzót használok a bicepszemre, de pont most vasárnap kipróbáltam a rúddal bicepszezést, párom javaslatára. Súllyal nem ment, így csináltam üres rúddal. Meg sem fordult a fejembe, hogy ez bárki számára nevetséges lehetne. Hidd el,ha Te nem foglalkozol másokkal, ők sem veled! Úgyhogy hajrá! :)
2016. máj. 10. 10:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne nevetséges? Senkinek sincs köze hozzá, de nyugodj meg, biztos vagyok benne, hogy senki sem fog kinevetni ezért.
2016. máj. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!