Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány, akit szeretek, üres?
Hirtelen azt hittem, hogy rolam irtal. En is reszben ilyen vagyok. Megertem azt a lanyt..
Nem passzoltok ossze!
Én is ilyen vagyok, nem valami érzelmes típus.
Nem illetek össze, keress mást..
hogy tudod szeretni?:D nem értem,szerintem ő sem :,D nem való neked.
nem tudod kezelni az ilyeneket..bukni fogsz.
"ennek ellenére szeretem, tulajdonságaiért, szépségéért,"
A szépségtől eltekintve, aminek csak testi/esztétikai szempontból van szerepe és nincs az érzelmekre alapuló szerelemhez köze, milyen tulajdonságra gondoltál, ha közben saját szavaiddal "kong az ürességtől érzelmek terén"?
Csak mert nem tesz semmit a kapcsolatotokért, nincs benne kötődés irántad (vagy eleve bárki iránt), és érzéketlen, rideg.
Ha szeremről beszélsz, főleg egy fél éves kapcsolatban, annak már túl kéne mutatnia a felszínen, mert szép a szeme, szép az arca vagy vannak szerethető apróságai, ahogy mozdul, ahogy alszik, stb.
Tehát milyen tulajdonsága van, ami nem csak viselkedés, hanem jellemvonás, és ami miatt szerelemnek nevezed amit érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!