Ha egy lány üres rúddal bicepszezik, az mennyire nevetséges?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 10:19
11/16 anonim válasza:
Aki ezért kinevet, az csöppet se ért hozzá szóval nem kell a szavára adni.
13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Én is azzal szoktam, elég nehéz az még nekem. Egyébként is hülyeség, hogy a nagyobb súly az jobb. Aki izomtömeget szeretne növelni, annak nagy súly, kis ismétlésszám, de én lányként inkább feszes, kis izmokat szeretnék, így a rúd súlya egyelőre tökéletesen megfelel.
14/16 anonim válasza:
Első bemelegítő sorozatnak én is egy rudat használok,20-30 ismétlést megcsinálok vele mert érzékeny a könyököm és ezzel teljesen be tudom melegíteni, és nem szoktak nevetni, pedig én nem vagyok kis darab és lány se, téged pláne nem fognak.
15/16 anonim válasza:
Ott cseszed el az edzésed, ha elkezd érdekelni ki mit gondol, kiváló sérülés lesz belőle, az egoedzésből.
Én is bicepszezek üres rúddal ffi létemre. Még senki nem röhögött ki. De ha kiröhögne valaki én visszaröhögnék a meglepetéstől, hogy vannak ilyen szellemi mélységek is
16/16 anonim válasza:
Semennyire, nincs azzal semmi gond.
Engem röhögtek, mikor látták mennyivel lábazok, meg hogy kifulladok futás után. Hát jah, akkoriban kezdtem és kemény dolog a cigis múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!