Tömegelés, mit egyek?
3000 kcallal tomegelek, az étvággyal nincs gond mert simán megeszem. Viszont nehezen akar osszejonni a kcal.
Megeszek napi negyedkiló rizst, majdnem fél kg húst, sok zöldséget, iszok feherjeport és reggelire eszek zabpelyhet. Ha úgy van akkor szoktam bele magvakat tenni hogy több kcal legyen.
De estére mindig hiányzik kB 5-800 kalória. És nem tudom mit kéne még ennem, ha este már nem akarok főzni.
Tejterméket, lisztes dolgokat, cukrot, "csaló" kaját nem nagyon eszek, mert az kihozza a pattanásokat.
#20, szerintem negyedkiló rizs + 100g zabpehely az nem 0 ch.
#21, írtam, hogy teszek a reggeli zabpehelybe néha magvakat, 30g földimogyorót + 30g kesudiót szoktam, plusz van amikor eszek hántolt napraforgómagot is napközben. De sokszor így sem jön össze a 3000 kcal.
Még mindig nem értem, hogy hogy függne össze a ch és a zsír az izmosodással, amikor a fehérje és a kcal megvan. Értem, hogy számít, mert csak ebből a 2-ből lehet még kalóriát bevinni a fehérjén kívül..
#25, mutatok neked.
Ezt a kérdést én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__105..
Júliusban így néztem ki: [link]
Eltelt fél év, most így: [link]
Értem, köszi #28.
#29, Beszólások nem érdekelnek, azoka csak akkor fogadom meg ha te is küldesz képet és jobban nézel ki nálam. Gondolom azt nem fogsz, mert itt töltöd az életed trollkodással, szóval edzeni sincs időd, szóval mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!