Tömegelés, mit egyek?
3000 kcallal tomegelek, az étvággyal nincs gond mert simán megeszem. Viszont nehezen akar osszejonni a kcal.
Megeszek napi negyedkiló rizst, majdnem fél kg húst, sok zöldséget, iszok feherjeport és reggelire eszek zabpelyhet. Ha úgy van akkor szoktam bele magvakat tenni hogy több kcal legyen.
De estére mindig hiányzik kB 5-800 kalória. És nem tudom mit kéne még ennem, ha este már nem akarok főzni.
Tejterméket, lisztes dolgokat, cukrot, "csaló" kaját nem nagyon eszek, mert az kihozza a pattanásokat.

17# az hiba. Szenhidrat ugyanolyan fontos mint a feherje, talan meg fontosabb is :D
16# ment a zöld teljesen igazad van, egyebkent sejtettem, hogy ezt fogod felhozni, nos,hazi csirket eszek főként :)) 100%osan lehetetlen tisztan elni ez igaz es amit irsz sajnos szinten igaz, a fold es levego is szennyezett (szerintem a viz se olyan mint kene lennie mertha a fold szennyezett akkor a viz hogy legyen tiszta? )
Megnezem a videoit, de nem biztos hogy azt eszik amit mutat, bar lehet hogy ledolgozza a kaloriat kitudja :))
#17, miért számítana a a szénhidrát-zsír arány?
A fehérje épül be az izomba, a kalória pedig eldonti hogy hizok vagy fogyok.
Amúgy sok ch-t eszek, inkább ch-t eszek többet mint zsírt.
Meg eleve vannak a ketosok, akik szinte 0 ch-n élnek, mégis fejlődnek vele, nem értem miért számítana a ch.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!