(edzés) Miket, hogyan egyek ahhoz hogy elérjem ezt?
16 éves vagyok
Alapból van egy six packem meg mellkasom amit még kb téliszünetben építettem ki, viszont a karom vézna.
Azt mondták tömegelnem kell - sokat ennem aztán leedzenem. Viszont nem tudom miket egyek es miket nem szabad ennem. Valamint tudom hogy a hasam kárára is fog menni, azaz eltűnik a six pack és ez is kicsit nyomaszt vagy nem tudom mivel azért megdolgoztam érte.
Mit tudtok tanácsolni? Miket egyek, milyen rendszeresen és mit kerüljék? (nem edzőteremben edzem hanem otthon/parkban)
Válaszokat előre is köszi
Ja, és
170cm vagyok
58 kiló
Nem six packed van hanem vézna vagy, ezért látszik.
Egyél szimplán fehérjedús kajákat, az se baj ha zsíros kajákat nyomsz, de legyen egy balansz. Kalóriatöbbletben legyél.
Igen el fog tűnni a tömegelésnél a six pack(amit jól mondott a első, hogy a soványságodtól van) 10kg-t fel kéne pakolnod minimum, nyomatni a fehérjét ezerrel, plusz napi 6× minimum kajálj, főleg reggelire és ebédre sokat.
Karra súlyzóval gyúrsz remélem, hiszen akkor fog látszódni rendesen. Ami a mellkasodat illeti 58kg-val kétlem, hogy lenne rajta bármi is, egy szó mint száz hízz fel 70 kg körülre;)
Ja, csatolok képet hogy lássátok vizuálisan is mizu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!