(edzés) Miket, hogyan egyek ahhoz hogy elérjem ezt?
16 éves vagyok
Alapból van egy six packem meg mellkasom amit még kb téliszünetben építettem ki, viszont a karom vézna.
Azt mondták tömegelnem kell - sokat ennem aztán leedzenem. Viszont nem tudom miket egyek es miket nem szabad ennem. Valamint tudom hogy a hasam kárára is fog menni, azaz eltűnik a six pack és ez is kicsit nyomaszt vagy nem tudom mivel azért megdolgoztam érte.
Mit tudtok tanácsolni? Miket egyek, milyen rendszeresen és mit kerüljék? (nem edzőteremben edzem hanem otthon/parkban)
Válaszokat előre is köszi
Six pack?
Minden csontkollekciónak ,rockénekesnek van.
Ez ne nagyon frusztráljon.A hasizom nem nagy kaland.
Akarsz szélesedni,erősödni?
Akkor arra fektesd a hangsúlyt.Majd később ráérsz szálkásítani,meg ilyesmivel szórakozni.
A másik végletet is kerüldd el.A "mindent megeszek,ami nincs az asztalhoz szögelve" stílust.Mert lehet,hogy nagydarab leszel,de ugye nem a szúmós kinézet a cél.
Lehet mindent precízre fogva csinálni,hogy a felrántott plussz ne egy hatalmas zsírtömeg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!