Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan ne egyek a keretemen...

Ndm kérdése:

Hogyan ne egyek a keretemen túl? (Leírás)

Figyelt kérdés

Szóval éppen 2 hónapja tömegelek, és nem akarom eszetlenül csinálni, úgyhogy a szinten tartási keretemnél csak 300 kcallal eszek többet, ami számomra 3100 kcalt jelent. Ez a 2 hónap alatt feljött kicsivel több, mint 2 kg, és elvileg így kéne fejlődnöm, de van egy problémám.

Ha betartom az átlagos étkezési rendszerességet (reggeli, uzsonna, ebéd, edzés utáni kaja, vacsora), akkor az edzés utánra és a vacsorára megmaradt makróim édeskevésnek bizonyulnak, és farkaséhes maradok. Az egyetlen megoldás eddig, amit találtam, az volt, hogy délután 2-3-ig nem ettem semmit (kicsit éheztem), majd este tízig megengedhettem magamnak, hogy nagyobb adagokat egyek, de gyakran még így is éhes maradok.

Lehet, hogy valami emésztési problémám van? Az étrend teljesen rendben van. (Minden nap sovány hús, szinte egy kiló zöldség, levesek, fermentált tejtermékek, szénhidrátnak általában zab, gyümölcsök, édes krumpli, krumpli, rizs, de megesik, hogy lemegy egy szelet pizza, vagy épp pancakeket csinálok :D (IIFYM)

16/F, 187 cm, 71 kg

2017. ápr. 8. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Pancake,lol.Magyarok vagyunk,hívd már palacsintának..

Kardiózzál

2017. ápr. 8. 22:02
 2/7 palilaci ***** válasza:
Szard le. Fejlodo szervezet vagy. Heti 3x30 perc sprint es kesz. Vagy probald ki hogy napi 2x eszel. Delben meg lefekves elott 1 oraval.
2017. ápr. 8. 22:03
 3/7 A kérdező kommentje:

2-es, ez a probléma. Eddig ezt csináltam, viszont a két étkezés között, és reggel is rohadt éhes vagyok, elvonja a figyelmem a dolgokról. Ezt akarom kiküszöbölni.

A 3x30 sprintet meg nem tudom, hogy iktassam be. Így is heti 4-5x járok le, minden edzés előtt 5 perc sprint, majd utána 10 perc kocogás. Ha előtte csinálnám, nem maradna erőm a súlyemelésre, utána meg már nincs..

2017. ápr. 8. 22:13
 4/7 palilaci ***** válasza:

Eleg heti 3 edzes. Ha te birsz 5 edzest az azt jelenti, hogy nem eleg intenziv az edzesed vagy folyamat tuledzed magad. A lenyeg tehat, hogy elobb utobb ha fejlodni akarsz akkor bszhatod az etrended ha az edzesed lofszt nem er.

Kaja utan igyal sok folyadekot, legalabb 5-6 dl-t.

2017. ápr. 8. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
#1-es ha ennyire kukacoskodni akarunk akkor leheg pancake-nek hívni, mivel amit pl. az amerikaik hívnak pancake-nek az teljesen más, mint a magyar palacsinta. Pl. sokkal vastagabb. Így annak a fajta palacsintának nincs magyar megfelelője. Ha meg akarod különböztetni akkor pancake.
2017. ápr. 8. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kötelező ám 5*enni... ehetsz 2-3alkalommal is... a napi kcal mérleg a lényeg, nem az, hogy mikor éa hányszor eszel...

De az időszakos böjt is járható út..

2017. ápr. 13. 07:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Én ez értem, de ha 2-3x eszek, akkor is tûleszek a kereten.. :/
2017. ápr. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!