Guggolásnál feljön a sarkam? (leírás)
Figyelt kérdés
Aki nem tudná miről van szó : https://www.youtube.com/watch?v=NMAUPxtaK-M&feature
Valami jó megoldás azon kívül, hogy tárcsát rakok a sarkam alá?
2016. nov. 24. 18:11
1/5 anonim válasza:
Egyenes, függőleges hát. Kicsivel nagyobb terpesz a lábfejek meg enyhén kifelé nézzenek.
2/5 anonim válasza:
...meg a sarkadra terheld a súlyt ne a talpadra meg a lábujjaidra.
3/5 anonim válasza:
Gyenge a bokád.Boksmobilizáció kell.Megfogsz valamit,amiben tudsz kapaszkodni és minél messzebbre tedd a lábad,a sarkad meg maradjon a földön,úgy hogy a bokád feszüljön.Nem tudom,így írásban mennyire volt érthető,de párszor megcsinálod és menni fog
4/5 Kenzo Tenma válasza:
5/5 mannnocska válasza:
Egyértelműen mobilitási probléma.
Nyújtás kell sok. Amiket leírtak, + combhajlítót is nyújtsd, vádlit nyilván, meg a talpadat.
Ez gyakorlatilag tökéletes leírás:
(most találtam én is, mit nem adtam volna érte pár éve lol)
Nyújtásnál nagyon figyelj arra, hogy minimum fél percig tartsd ki. Ne fájjon, csak érezd a nyúlást. Találd meg ezt a pontot, és maradj ott. Minden egyebet igyekezz ellazítani, ami nem fontos vagy pozíció vagy nyúlás szempontjából. Szuszogj nagyokat, relaxálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!