Fiúk, nektek bejönnek az olyan lányok, akiknek szélesebb a válluk mint a csípőjük?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, és igazság szerint én nem tetszem magamnak, főleg emiatt. Idén hagytam abba a sportolást, sajnos ez ennek a következménye. Mármint nem az abbahagyásnak, hanem hogy 8 éves korom óta űztem komoly szinten. Sok sportoló lányt látni akik testalkatilag olyanok mint én, vagy akár még fiúsabbak is. Fiúk, nektek amúgy bejön ez? Minta kép, ha esetleg valaki nem tudná maga elé képzelni:
2021. jan. 1. 21:46
21/31 anonim válasza:
nem úgy fogalmaznék, hogy kifejezetten bejönnek, inkább azt mondanám, hogy nincs velük semmi gond. nem keresek kifejezetten ilyen nőt, más tulajdonságok alapján tartom vonzónak, de ez nem kizáró ok, vagy negatív tulajdonság.
22/31 anonim válasza:
20as vok. Mit sportoltal? Mert peldaul a vizilabdazo csajok pl hihetetlen jol neznek ki, magasak, szeles a valluk es hozza nagyon jo alakjuk van es minden mas tulajdonsag ehhez hozzatartozik, ami pozitiv. Furan nezhet ki egy szeles vall, de ha nem tulkompenzalt, tehat nem csak az eros, akkor jo. Hat hogy ndzzen ki egy uszo? Attol mert kicsi melle van pl tokeletes egybe. :)
23/31 anonim válasza:
Nem, a nőies lányokat szeretem.
24/31 anonim válasza:
Én meg azt akinek jó nagy salátás a pecke
25/31 anonim válasza:
23: hát öregem... ha egy Michelle Jenneke neked nem elég nőies, akkor van egy rossz hírem. De nem gond a másság, csak egyszerűbb felvállalni
26/31 anonim válasza:
Rákerestem erre a Michelle-re. Hát... meghagyom neked :D Én a nőies formákat szeretem, tudod széles csípő, gömbölyded cicik stb.
27/31 anonim válasza:
Ha látom benne a pawg potenciált, akkor persze.
28/31 anonim válasza:
Nekem bejön. Szerintem szép.
27/F
29/31 anonim válasza:
Sztem azzal foglalkozz h neked mi tetszik. Az a lenyeg h magadnak tetsz. Nagyok sok fele pasi van sok fajta izlessel. Igyis ugyis megtalalod azt aki hozzad valo meg olyannak szeret amilyen vagy.
30/31 anonim válasza:
Szerintem tulgondolod az egeszet. A pasik a feneked melled es arcodat fogjak vizsgalni legtobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!