Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, nektek bejönnek az...

Fiúk, nektek bejönnek az olyan lányok, akiknek szélesebb a válluk mint a csípőjük?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, és igazság szerint én nem tetszem magamnak, főleg emiatt. Idén hagytam abba a sportolást, sajnos ez ennek a következménye. Mármint nem az abbahagyásnak, hanem hogy 8 éves korom óta űztem komoly szinten. Sok sportoló lányt látni akik testalkatilag olyanok mint én, vagy akár még fiúsabbak is. Fiúk, nektek amúgy bejön ez? Minta kép, ha esetleg valaki nem tudná maga elé képzelni:

[link]

[link]

2021. jan. 1. 21:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

#10: Edzőtermi edzés? Hmm.. Azzal le tudok adni úgy 10 kiló izmot meg 20 centivel keskenyebb vállat tudok magamnak csinálni?

2021. jan. 1. 23:12
 12/31 anonim ***** válasza:
10%
Nekem nem.. a törékeny lányok tetszenek.
2021. jan. 1. 23:26
 13/31 anonim ***** válasza:

11: ha izmot akarsz leadni, akkor az állóképesség sportok jöhetnek szóba (hosszútáv futás, hosszú távú kerékpározás).

Én alapjában véve futok, sosem voltam nagydarab. De van egy haverom, ő az a klasszikus bikanyakú, fatörzs testő, erőemelő típus volt (nem a szálkásan izmos, de marha erős). Elkezdett futni, 2 év alatt nem ismerni rá, mintha másik ember lenne, vékony, a fatörzs karok a múlté, az egész ember teljesen megváltozott.

2021. jan. 1. 23:26
 14/31 anonim ***** válasza:

#10 vagyok: Csak egy peldat irtam. (De akkor miert a testepites kategoriaba irtal?) Eddig nem irtad hogy 10 kilo izmot szeretnel leadni, bar gyanitom azert ebben zsir is van. Masreszt ha nem kap az izom folyamatos terhelest akkor egy ido utan leepul, mivel "a szervezetnek nincs ra szuksege".

Igy latatlanba eleg nehez azert tanacsot adni ebben. Futhatsz is, vagy barmilyen cardio jellegu mozgás...

De amugy attol hogy felemelsz egy 5 kg os sulyzot nem leszel egy testepito nő, es egy jo szemelyi edzo ki tudja ugy alakitani az edzestervet, hogy ne erositsen ra pl. a valladra. Egyebkent nekem mindegy csak egy javaslat volt.

2021. jan. 1. 23:27
 15/31 anonim ***** válasza:
30%
Itt ha azt kerdezned, hogy bejon e nekik, ha 7 feje van egy nonek, arra is vevok lennenek es privatokkal bombaznanak.
2021. jan. 1. 23:28
 16/31 anonim ***** válasza:
11%
15: hülyeség. a molett csajok pl mem jönnk be
2021. jan. 1. 23:37
 17/31 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek az izmos, de nőies lányok. Az úszó és kajakos lányok alakja nagyon bejön.
2021. jan. 2. 02:51
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
Ha szep az arca meg amugy formas. Vekony a dereka van combja, feneke akkor persze :)
2021. jan. 2. 07:24
 19/31 anonim ***** válasza:
Légy a feleségem
2021. jan. 2. 11:16
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem muxik a kettes kep. Amugy nincs vele gond.
2021. jan. 2. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!