Hogyan lehet szélesebb a csípőm fiúként?
Figyelt kérdés
Csak a lányoknak lehet homokóra alakjuk vagy fiúknak is műtéti beavatkozás nélkül?
Vannak gyakorlatok?
2020. júl. 21. 17:26
1/12 anonim válasza:
A fiúknak műtéti beavatkozás kell. Ez tény.
3/12 anonim válasza:
Lehet neked is jó széles csípőd és vastag combod, ha meghízol, csak sajnos a hasad közben háromszor többet fog nőni, ha férfi vagy. Egyéb ötletek: ruhatömés. Ha meztelenül is nagyot akarsz, akkor mtf-eknek való hormonterápia, ami átcsoportosítja a zsírlerakódási helyeket, vagy keresel valami hatszázhuszadik arab vagy ukrán zugorvost, aki majd hajlandó lesz beépíteni valami dohos alagsorban fenékimplantátumot a csípődre milliókért.
4/12 A kérdező kommentje:
És valami edzéssel, edzésgyakorlattal nem lehet elérni? Arra edzeni?
2020. júl. 22. 03:58
5/12 anonim válasza:
Miért szeretnél férfiként női alakot?
6/12 A kérdező kommentje:
Mert ez tetszik
2020. júl. 22. 23:15
7/12 anonim válasza:
Xd
De lehet amúgy de szerintem nem a legjobb ötlet de köszi feldobtad az estem
8/12 A kérdező kommentje:
Orulok. Fejtsd ki legyszives a "de lehet amugy"
2020. júl. 23. 00:16
9/12 anonim válasza:
Lány vagyok, és bocs de nem vonzó a pasikon a homokóra alkat. Ha hetero Vagy akkor kérlek ne csináld.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem te iranyitod az eletem, van sajátod azzal törődj, nem kell neked tetszek van mas pasi rajtam kivul a foldon.
2020. júl. 23. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!