Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv jó? Nem...

Ez az edzésterv jó? Nem hagyok ki semmit?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 28. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó. Elmeletileg lehet egybol beleugrani az osztottba, de ha 10bol 10 azt mondja hogy fokozatosan kellene akkor nem a hasukra csapva mondjak :) en ket honapja tolom a teljeset, tudom milyen en a ket honap elott ket honapot hagytam ki az elott meg egy evet edzettem, megis visszatertem a teljes testeshez.ha az energia a baj akkor kissebb intenzitas legyen. Szoval en meg egy par hetet nyomatnam ugy vagy esetleg felso test es also test :) de ahogy gondolod :)

Kaja rendben van? Mert nem kotoszkodesbol, de amint latom ahogy irsz, nem hinnem hogy tulsagosan odafigyelsz a reszletekre :) es a sok kis reszlet sokra megy hibak teren :)

2020. dec. 28. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Az egyik hat vall helyett mell es jo is. Bar en jobban szeretem igy:

1. Mell, bicepsz

2. Hát

3. Lab

4. Vall, tricepsz

Hat meg a lab eleg megterhelo. (guggolas, merev labas, felhuzas, dontott torzsu evezes, trud meg ilyesmik nagy sullyal) Kb 1.5 ora es sok izomcsoport kap. Utana mar nem szeretek meg tudok hatekonyan mast csinalni.

Max arra edzek 2x ami le van maradva.

2020. dec. 28. 20:24
 13/16 A kérdező kommentje:
11. Köszi a választ, telibe találtad, lovesem sincs a táplálkozás terén. Amit tudok max betartani az az, hogy betartok egy napi kalória számot. Most néztem egy kisebb oktató videót. Heti háromszor fogok edzeni, hétfő, szerda és péntek. És akkor így nyugodtan ki tudom hozni a maximumot, mert úgy is elég szokott lenni az energia hogy minden nap csináltam az egész test edzést, csak az edzést követően nagyon brutál fáradt voltam. De másnap szoszerint semmi. Így meg hogy lesz egy napom pihenni, bőség lesz.
2020. dec. 28. 20:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja meg többet kéne aludnom, napi nagyon max 5-6 órát alszom, bár néha van hogy 9-10 óra is megvan, csak akkor kb délig alvás.
2020. dec. 28. 20:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Eleve mellet kihagytad szóval ez már bukó.Felosztásnál meg szerintem jobban járnál push/pull/leg felosztással,így tökéletesen elosztódnak az izomcsoportok amik együtt szeretnek dolgozni és nem lesz átfedés.Ezt heti 6 napra mondják ugyan de az sem a világvége ha plusz egy pihi van közte.
2020. dec. 28. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor shop builder sarga kapszula :)) guglizz ra abban megvan minden kezdo haladonak a tudas ott van a makrokrol szo az edzesrol mindenrol
2020. dec. 28. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!