Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért szoktak az emberek...

Miért szoktak az emberek csirke rizzsel tömegelni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 60kg körül,célom nyárra a 68kg lenne, de elég nyögvenyelősen indulnék,mivel nem tudok fozni, ezert gondoltam hogy majd élek csirke-rizsen,úgyis szeretem. Nos de ezekben elég kevés kcal van, azaz: 100g rizsben 360,viszont 80g ch (és 6g protein),100g csirkébe 120 kcal, és 22g fehérje. Viszont ha igy sokat eszek belole,akkoris bőven deficitbe leszek,hiába van meg a többi. Tehát akkor most én számolok valamit szarul,vagy tényleg így van?

2020. dec. 27. 01:52
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Mert prolik es ezt hallottak a telepen.
2020. dec. 27. 04:01
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Mit foglalkozol másokkal
2020. dec. 27. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Mert rossz berögződés. Magyarországon gyakorlatilag ezt hallod mindenhol hogy csirke és rizs. Mindenféle húst lehet és kell is enni. Más a zsírtartalma a fehérje összetétele stb. Nagyon nem egészséges hosszútávon az egyoldalú táplálkozás. Simán lehet enni szalkásítaskor is pl sertéscombot. Nem ettől fog valaki elhízni hogy nem csirkemellet eszik csirkemellel.
2020. dec. 27. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Mert sz*rul főznek.
2020. dec. 27. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak.. max aki nem ert hozza.. bar a rizs az egyik legjobb gyors ch forras azzal nemtudom mi a baj. Ha 60kg vagy kb 250 ch eleg tomegelni. Az durvan 300g rizs.. fozve 800g kb. 3-4 etkezes.. de ha csak 2x eszel rizst a maradek 100cht rohogve beviszed masbol.
2020. dec. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!