Tegnap ezt kajáltam. Jó ez így?
Figyelt kérdés
- reggel 4 tojás + sajt
- fél tömegnövelő
- nagy adag csirke-rizs ebédre
- uzsonnára közepes adag csirke-rizs
- edzés után egyadag fehérje
- vacsorára nagy adag hús-rizs
- lefekvés előtt fél tömegnövelő
2020. okt. 21. 10:18
1/19 anonim válasza:
Nem tudjuk a saját testsúlyod, a célod, hogy mennyi felesleg van rajtad... Ez egy étrend további 0 hasznos információval. Szóval ebből lehetetlen megmondani. Egyébként nem csak húst lehet enni amiben fehérje van.
2/19 anonim válasza:
Én pörköltet ettem tegnap. Finom volt.
4/19 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok kéne bele ilyesmi is mint szalonna meg kolbász?
2020. okt. 21. 12:05
5/19 anonim válasza:
Nem. Csak mi is elmondtuk mit ettünk.
Ma ebédre babfőzeléket eszek sült virslivel.
6/19 anonim válasza:
Nagy adag kis adag...vicces. Ebből hogy mondjuk meg? Kene valami mértékegység, magasság testsúly makrók, célok és az alapján is csak közelítő értéket lehetne
7/19 A kérdező kommentje:
Értem...
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 21. 14:32
8/19 anonim válasza:
Amúgy ott van kalória bázis.
Kiirja a fehérjét, kalóriát, szénhidrátot, stb...
9/19 anonim válasza:
Egy jó kiadós pacalpörkölt még hiányzik belőle (kizárólag hűtőhidegen) kovászosuborkával... kb ennyi, jó.
10/19 anonim válasza:
Nem tudom ki ajánlotta ezt az étrendet, de azonnal pacsizd le vele és köszönd meg neki, hogy megtanít rendesen táplálkozni! Nagyon jófej csávó lehet a mestered! ÍGY táplálkozik egy férfi, mert aki nem így táplálkozik az legfeljebb egy horoszkóp-módosított bika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!