Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sima csirke+rizset lehet...

Sima csirke+rizset lehet helyettesíteni gyros tállal?

Figyelt kérdés
Sajnos hosszú távon rosszul vagyok a csirke rizstől és szeretném lecserélni a rizset sültkrumplira, joghurtos öntetet, paradicsomot, uborkát, salátát raknék hozzá. Fogyni akarok.meg izmot felszedni, közben súlyzós edzés és futok minden nap 3km-t. 177 cm 84kg 22f. Tiszta zsír vagyok meg sorvadnak az izmaim szinte annyit gépezek és kb semmit nem mozogtam már 3 éve grafikai munkám miatt. Szoval azt vettem észre hogy ha mindig csirkét meg rizset eszek rendesen hányingerem lesz ha rá gondolok és lerontja a motivációmat ezért gyros tállal szeretném helyettesíteni. Mennyit befolyásolna?

2020. júl. 14. 01:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Olajban sült mirelit krumpli + csirkecsíkok + joghurt öntet + paradicsom lilahagyma uborka káposzta vagy csirkecsíkok + sültkrumpli + ketchup
2020. júl. 14. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, lenyeg,hogy deficitbe legyel
2020. júl. 14. 05:16
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne lehetne?
2020. júl. 14. 05:48
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Én munkahelyen azt szoktam enni.
2020. júl. 14. 06:35
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Lehetni lehet csak kb 2x annyi kalória van egy ugyanakkora adagban, ha nem otthoni. Valószínűleg tocsog az olajban, a szószok nagyrészében tobb a kalória, mint gondolnád, főleg ha még kinyomsz mellé 100g kecsapot. Nem csak csirke-rizs kombó van, lehet mást is enni ami kevésbé egészségtelen és kalóriadús, ez megkönnyítené a fogyást.
2020. júl. 14. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Igazából mindegy a zsír és szénhidrát aránya, magas fehérje bevitel mellett, csak talán annyi kitétel van hogy 15% alá ne menjen a zsír, mert az már nem egészséges.

(Persze ez abban az esetben nem igaz, ha 10 hét van a versenyedig, de ide testépítők nem járnak)

Szóval elméletileg meglehet tenni, hogy rizs helyett krumpli, hagyma és szószt eszel.

Csak az a baj, hogy ezek elég kalória tömörek, azaz sok kalória van kis mennyiségű ételben.

Aminek az a hátránya, hogy nem fogja megtelíteni olyan szinten mint a fent említett sima rizs + csirke kombó (amire amúgy van rengeteg ugyan ilyen jó izgalmasabb alternatíva) és sokkal éhesebb leszel ... ezért nehezebb lesz deficitben maradnod.

A másik meg hogy ezeknek a szószoknak a kalória mérése kicsit kürölményes ezért biztos vagyok benne hogy elfogod rontani a mérését vagy éppen nem akarsz vele vacakolni, ami baj mert több van bennük mint hinnéd.

Szóval nyugodtan helyettesítsd, de csak akkor ha tudod mit csinálsz.

2020. júl. 14. 13:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2020. júl. 14. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha héjában főtt krumpli lenne, de így is tűrhető.
2020. dec. 27. 08:14
 9/9 A kérdező kommentje:
szetgyurtam magam xd
2020. dec. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!