Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után gyros? Csirke,...

Edzés után gyros? Csirke, zöldségek végülis egészséges.

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a gyrost a jó kaják közé sorolod és gyakran fogyasztod,hosszú távon nem lesz kifizetödő,ugyanis rengeteg kaloria van benne. Ilyen alapon a mekis sali is “full dietás”,közben meg annyi kcal mint egy sajtburger,pedig csak fehérje meg rost az egész,persze kevés hússal,tehát ez a rejtély hogy mitől ennyi.Otthon a gyrost megtudod csinálni,sokkal egézségesebb,valamint tudod mi van benne. Ritkán én is szoktam enni,csalónapkor belefér néha,de ha lehet minimalizáld.
2018. jan. 13. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért baj ha rengeteg kalória van benne?

Egyed nyugodtan.

2018. jan. 13. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Oké egye rendszeresen,de akkor majd te fogalmazod meg neki a következő “miért nem fejlődők” kérdésére a választ.:D
2018. jan. 13. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért nem fog fejlődni, mert több kalóriát visz be? Ez a lényeg, ne légy már buta...

Természetesen a makro arányokat érdemes szem előtt tartani.

2018. jan. 13. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy,ne egyen soha,ahogy emlitettem néha én is szoktam enni tömegkor ,mert szeretem,de ne úgy fogja fel,hogy rendszeresen az étrendje része legyen a gyors kaja.:)
2018. jan. 13. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy eszem a gyrost, hogy "csak" saláta és hús, tehát sültkrumplit, vagy pitát sem kérek hozzá. Öntet helyett pedig egy pici oliva olajjal locsolják meg. Így a kaja lényegében jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, sajt, és hús. Vagy görögsaláta alapon gyros hús. Így az előbbi kiegészül oliva bogyóval és feta sajttal. Ebben a formában tökéletes kaja, egyed Te is nyugodtan! Egy héten többször is eszem, főleg edzés után és ebédre.
2018. jan. 18. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!