Utcai árusnál vett kebab/gyros szerintetek egészséges ételnek mondható?
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem napi szinten eszem, hanem havonta egyszer kb.
Tudom hülyén hangzik, ahogy kiírtam a kérdést, csak gondoltam valaki tud valami belsős infót, hogy az ilyen döner-gyros éttermekben pontosan hogy/miből készítik ezt az ételt (pl. mennyire nyomják tele zsírral meg sóval a húst, meg a szószokat... meg egyéb dolgokkal esetleg...)
Szintiszta sovany borjúhús , biza hogy egeszseges.
Nem hizlal
"Szintiszta sovany borjúhús , biza hogy egeszseges.
Nem hizlal"
Hahaha, borjúhús, ez jó vicc. Csirkecomb talán, az esetek 98%-ban.
Meg ugye a sovány sült krumpli sovány pitával és tejfölös szósszal...
A puding próbája az evés.. Óvakodj az 5 lépéses gyros/kebab árustól. Ha nem látsz a környéken kóbor állatot menekülj!
Amúgy a gyros/kebab ha jó alapanyagokból készítik egészen jó étel. Csak meg kell találni a megfelelő árust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!