Tömegeléssel gyorsabban erősödök és izmosodok?
Nincs 0% tzs, de nem gond.
Nem gondolom hogy tömegelni kell, majd lefogyni. Szerintem nyugodtan lehet vegyesen enni. Én pl nem számolom a kalóriákat. Annyit eszek, amennyit érzem hogy kell. Ahogy kondiztam, egyre nagyobb súlyokkal kezdtem el edzeni, éreztem hogy fáradtabb vagyok, éhesebb. Így növeltem a kaján mennyiségét. Ettől függetlenül nem tömegeltem, mert zsír nem rakódott rám csak egy nagyon minimál az alhasamra. Valószínűleg ez mondjuk nálam genetika is, mert nem igazán tudok hízni. De ettől függetlenül izom viszont jött fel szépen.
Erre a válasz attól függ mit jelent nálad a tömegelés, egyaránt kell szálkásítani és tömegelni hogy hogyan?Egyszerű nem azon kell változtatni hogy mennyit eszel vagy iszol,annyi kell amennyi jólesik...Nem akarom kifejteni hogy hogyan működik ,leírom gyorsan és röviden ,hogy ne keljen sokat olvasnod.
Gyors mozgás pl: gyorsan emelgeted a súlyzót úgy hogy nem tartogatod,pl: mint a sprint amilyen gyorsan megy ,ez majd fejlődik...
Tömegelés ha tartod a súlyzót, lassan csinálod, egyaránt fontos mind kettő meg kell kapni a súlyt de el is kell bírnod.
Pontosabban ha az izmodat akarod nagyobbítani ,ami nem megy a végtelenségig ha nem szedel szarokat...mert úgy a természetes ,az erőd növekedik tőle és kényelmesen tudsz mozogni ,...Nyújts ha az izmaid bemerevedtek pl: edzés közben érzed mintha bedurant volna , ilyenkor megrövidültek az izmaid veszesedtek nos ilyenkor nagyon óvatosan nyújtasz ,(ami segíti a vér és a chi áramlását=gyorsab regenerálódás és gyorsabb erő növekedés és fejlődés a nyújtás miatt) és én ilyenkor folytatom az edzést megint ameddig bírom és nyújtom ,de ezt csak az edés végén emrt folyamatosan nem ajánlo nyújtogatni egyszerre nem egy végtelen gumi,ezek alkalmazkodó anyagok nem a méret számít de a nyújtásnál az izmok így megnyúlnak , és minden jobban áramlik illetve az így mikro szakadások létrejöttével az izom elkezd majd osztódni olyan mértékben amennyire a szervezeted alkalmazkodni akarna a munka képesítéséhet.
Tehát ne szakítsd e az izmod csak nyújst...Nekem ilyenkor a bedurranás utánni extrém bedurranás vehető észre nagyon feldob másnapra meg nem lesz izom lázad ,ami jó érzés de így=a gyorsabb fejlődés...ha valamire kíváncsi vagy válaszolok még itt egy jó oldal ezt még ajánlom válaszként utoljára
Eggyet ne feledj a valóság az amit te alkotol ,és ha valmi olyat akarsz amire valaki vagy valakik pl 1 millió ember azt modnjda nem vagy 7 milliárd ,szard le és csináld meg ,gyakorolj Sok sikert és jó edzést köved az új honlapom és kérj témát ,illetve mondj valamit és kifejtem az oldalon tudományosan is
Vagy a videó alatt találod
https://www.youtube.com/watch?v=iHROUzrYBaA
:) Soha ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!