Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek kijelenthető,...

Szerintetek kijelenthető, hogy az átlag kondisokkal szembeni sztereotípiák mind igazak?

Figyelt kérdés

Én is mentem terembe vírus idején, viszont bennem bennem volt ez a negatív érzés (lelkiismeret furdalás), hogy járványkor teszem. Szerintem ez nem elég de én fertőtlenítettem és nem másztam rá a másikra. Kiderült, hogy ezzel egyedül voltam. Az emberek fullba beleszartak a helyzetbe, mintha minden a létező legnagyobb rendben lene. Ez igazolja a nárcisztikusságot.

Tavasszal Dr Gőrény csinálta azt a konditermi videót. Konkrétan a nagy példakép is úgy tett, mintha az lenne a normális, hogy mosok kezet a végén, aztán semmi baj. Ráadásul úgy tett, mintha a kondi kihagyása az valami eget rengető mértékű mentális problémához vezetne. Dr Gőrény szerint aki nem gyúr 1 hétig az megőrül? Ráadásul eszébe se jutott az okostóninak, hogy lehetne máshol is edzeni, a kommentelők kellettek hozzá, mert eszébe se jutott. Abban a videóban is droidként ismételgették a teremben a gyúrósok, hogy de hát ez erősíti az immunrendszert!!! Ezen a fórumon is olvastam már, olyan kommkenteket, amik fullba belszartak mindenki másba. És az a többség!

Most meg, hogy valami más edzést kellene találni, a nagy akaraterőt igénylő sportot űzők totális bajban vannak, hiszen gondolkozni kéne. Nekem az is eszembe jutott, hogy nem is kell akaraterő a testépítéshez, hiszen akkor 2 hónapot csak kibírnának nem? Ha belegondolok ebbe, hogy már ennyi is nagy bajt okoz sokaknak, arra jutok akárhányszor belegondolok, hogy ez a sport ez max a motivációs duma szerint igényel akaratot és gondolkozást! Miért mondják sokan, hogy a hülye kokszos az egy kamu sztereotípia?

2020. dec. 9. 15:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27: Mi az, hogy az emberek nagy része kiérdemelte? Komolyan, az ilyeneket miért nem zárják az OPNI-ba? Állatimádó sátánisták.
2020. dec. 10. 01:00
 32/35 A kérdező kommentje:

"De gondolom nincsenek, mert ha lenne nem tenned fel itt mar tizedjere ugyanazt a kerdest mashogy megfogalmazva."

Mit nem értesz meg azon, hogy sok ember írt ki erről kérdést? Amúgy vannak barátaim de te nem tudsz válaszolni.

2020. dec. 10. 01:10
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom.Időnként megjelenik egy-egy fikázós kérdés is,nyilván nem testépítőktől.

Ilyen az élet.

Nem lehet mindenki izmos,

esik az eső,nincs napsütés,rossz hangulat,épen megjött neki,tegnap p.na mentes este volt stb..

2020. dec. 10. 09:09
 34/35 anonim ***** válasza:

nyilván kivételek vannak, de nekem az a tapasztalatom, h a magyar gyúrósok többsége max. átlagos képességű, vagy még az átlagnál is butább.

persze ez nem meglepő abban az országban, ahol egy annyira buta, műveletlen ember lehetett sokáig az 1. számú testépítő szakértő, mint Drugs Bunny.

Még most írja a sok IQ bajnok, h „nincs is covid, jól besz_ptátok”, a kondisoknál primitívebben senki nem reagált a vírusra.

a GYK-s gyúrósok nagy része meg frusztrált kisgyerek szintjén van. Semmi mást nem tudnak írni, mint hogy „irigy vagy ránk”. Gyakorlatilag egyszerűek prolik szerencsétlenek.

„Görény meg egy idióta.”

Görény nem idióta, nagyon is értelmes ember, aki tudja, hogyan kell átverni a sok kondis prolit. Egy olyan emberről beszélünk, aki a kamupártjával rengeteg közpénzt nyelt be, és persze nem fizetett vissza.

2021. júl. 14. 12:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Ennyi faszsagot reg olvastam 😅 Latszik h te nem vagy igazi gyuros. Sztem engedd el menj labdazni.
2021. júl. 14. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!