Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 évesen ez tényleg csak...

16 évesen ez tényleg csak átlag erő?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

állítsátok a kort a linkeknél 14-17 -re és úgy nézzétek.

140 kg deadliftem van

120kg guggolásom

90kg fekvenyomásom

ez azt mutatja hogy csupán átlagos az erőszintem. Amúgy eddig nem gondoltam semmit hogy milyen szinten járhatok, nem gondoltam bele, de most hogy megtudtam kicsit elszomordtam xd. Legalább 165 kg-ot kéne guggolnom hogy haladó szintet érjek el 16 évesen? Nem sántít ez kicsit? Nem tudom azért kérdezem. Én erősnek érzem magam, igaz a fekvenyomásom lehetne kb 100-110, a 100-at jövő hónapban próbálom, pár hete nyomtam a 90 kg-t. A guggolás jelenleg esélytelennek tűnik legalább fél éven belül, de ki tudja. Ti mit mondtok? Szerintetek se vagyok olyan erős mint azt én gondoltam? xd

2020. jún. 3. 00:54
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
bocs, és 77-78 kg vagyok
2020. jún. 3. 00:57
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mihez viszonyít. Ahhoz az átlaghoz ami elérhető lenne ebben a korban ha a gyerek már-már kényszeresen erőemel vagy az általuk vélt, alternatívan létező átlaghoz.

Egy 14-17 éves fiú sokszor még éppen csak elkezdi az edzést és éppen szenved, hogy a saját testsúlyával megegyegő tárcsa a rúdon legyen. (Persze már ilyenkor is vannak erőemelők 200-as húzással, de nem ez az átlag ha minden tizenéves fiút veszünk)

2020. jún. 3. 01:08
 3/16 A kérdező kommentje:
másfél éve járok kondiba, szerintem már nem vagyok kezdő. 2019 Januárban kezdtem.
2020. jún. 3. 01:11
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem rossz eredmények. Nekem 17 évesen volt 120as nyomásom, 140es guggolasom es 150es felhuzasom (a guggolas lehetett volna szebb a felhuzas pedig nagy gyengeseg volt, a fekvenyomas viszont jo nagyon).

Kifejezetten eroemelo celokkal edzettem. 1 ev alatt te is elerheted meg tul is szarnyalhatod ezeket de mar most is erosebb vagy az atlag 14-17 evesnel. A legtobbjuk mar 80kgnal nyig hogy nyom a rud guggolasnal.

2020. jún. 3. 01:18
 5/16 MadSeal ***** válasza:
Nem véletlen lbs-ban nézted kg helyett?
2020. jún. 3. 03:08
 6/16 MadSeal ***** válasza:

Na jó, ez egy elhamarkodott válasz volt így hajnali 3-kor. Viszont bárhogy nézem, 80kgos kategóriában a haladó (ami szinte már versenyszint) a korosztályodban 144kgtól van. Viszont mint mondtam, ez már komolyabb szint, ilyenkor érdemes lehet kisebb versenyekre is menni, főleg tapasztalat szerezés céljából. 178kg meg már elit, vagyis azok a legjobbak (natural rawban persze).

Ja és persze ez a táblázat erősportolóknak szól, az átlag valahol a kezdő, talán picivel az alatt lehet.

Kevesebb, mint 2 év alatt ez szép teljesítmény.

2020. jún. 3. 03:21
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem átlagot ír, hanem gyakorlottabb kezdőt (novice), de nagyon közel a haladóhoz.

Egyébként az az oldal elég gyakran fölé lő, felhúzásnál annyira nem, de bizonyos gyakorlatoknál nagyon.

2020. jún. 3. 06:28
 8/16 anonim ***** válasza:

aranyosak ezek a tini társalgások testépítésről, amikor két 15 éves beszélget arról, hogy gáz-e 200 kilóval fekvenyomni, mire a másik megnyugtatja, hogy ha 300 kilóba megy a guggolás, akkor annyira nem, majd jön egy harmadik, aki közli, hogy ő 60 kilós egykezesekkel nyom csak fekve, és a másik kettő kineveti.

fejezzétek már be ezt a baromságot.

2020. jún. 3. 10:36
 9/16 anonim ***** válasza:
8-as, neked mi a bajod? Egy 120kg-os meg 140kg-os guggolás neked olyan sok? Egyáltalán nem hangzottak el lehetetlen számok itt.
2020. jún. 3. 11:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen a guggolást tényleg elnéztem bocsi
2020. jún. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!