16 évesen ez tényleg csak átlag erő?
állítsátok a kort a linkeknél 14-17 -re és úgy nézzétek.
140 kg deadliftem van
120kg guggolásom
90kg fekvenyomásom
ez azt mutatja hogy csupán átlagos az erőszintem. Amúgy eddig nem gondoltam semmit hogy milyen szinten járhatok, nem gondoltam bele, de most hogy megtudtam kicsit elszomordtam xd. Legalább 165 kg-ot kéne guggolnom hogy haladó szintet érjek el 16 évesen? Nem sántít ez kicsit? Nem tudom azért kérdezem. Én erősnek érzem magam, igaz a fekvenyomásom lehetne kb 100-110, a 100-at jövő hónapban próbálom, pár hete nyomtam a 90 kg-t. A guggolás jelenleg esélytelennek tűnik legalább fél éven belül, de ki tudja. Ti mit mondtok? Szerintetek se vagyok olyan erős mint azt én gondoltam? xd
#9 nekem semmi bajom nincs, csak nevetségesnek tartom ezeket a táblázatokat, meg ezeket az eredményeket, főleg 16 évesen, hogy valaki beírja, hogy másfél éve edzeget, és kevés-e a 150 kiló guggolásban
20 éve járok különféle termekbe edzeni, és nem nagyon látom, hogy annyira standard lenne, hogy naturál kamaszok nyomogatnak 110 kilókkal fekve, de még 40 éves, 90 kilós felnőtteket se nagyon
ha meg látok ilyesmit, akkor egyértelmű, hogy felrobban a kétféle szteroidtól az ember. szóval maradjunk a realitások talaján szerintem. ezzel csak elveszitek a kedvét azoknak, akik évek óta edzenek rendesen, és nem értik, hogy miért érzik még mindig soknak a harminckilós egykezest fekve.
ez a normális erőszint ugyanis.
biztosan nem tettem fel ilyesmi kérdést, ugyanis kellőképpen erős vagyok
csak nem fogom azt hazudni, hogy 120 kilóval döntött törzsű evezek, és főleg nem fogom elvenni a kedvét egy kezdőnek azzal, hogy bemesélem neki, hogy ha nem tud 150kilóval guggolni év végéig, akkor nem neki való a sport.
azt viszont elmesélheted nekem, hogy melyik konditermet kéne megnézzem, ha 180 kilóval guggoló, 65 kilós kamaszokat akarok látni, ugyanis utoljára ekkora súlyban a tóth daninak segítettem, amikor még a duna plázában edzett 2000 elején, és már akkor is 100 kilós állat volt, és nem a spenóttól.
szóval vegyél vissza az arcodból, kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!