Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Növekedési faktorokat nyomok...

Növekedési faktorokat nyomok hatása nagyon komoly.Ti is használtok nem átlag szereket?

Figyelt kérdés

Dana stana felejtős.Ezekre értettem.

Igazából futni tekerni szoktam mellette felváltva saját súlyos edzés vagy konditermi.

Ezt a négy fajta mozgásformát csinálom mikor melyikhez van kedvem.

Persze a faktorok miatt mindegyiket maximális keménységgel.

ha tekerek futok előjön hogy az állóképességem is olyan amit régen elképzelni sem tudtam volna.

Főleg ezeknél érzem a hatását.

Saját súlyos edzésnél is sokkal több ismétlést tudok csinálni mindenből.

Gyúrásnál tömörebbnek látszódok súlyok tudtam növelni de nem annyira mintha omnát durrantanék minden héten.

Amúgy senkinek nem ajánlom mindenki kerülje el ezeket a dolgokat ne használja sose.

De ha véletlen mégis akad itt valaki aki próbált régen vagy tudja mi ez mi a véleménye?

2020. júl. 30. 21:51
 1/1 anonim válasza:

Dana stana felejtős.Ezekre értettem.

Igazából futni tekerni szoktam mellette felváltva saját súlyos edzés vagy konditermi.

Ezt a négy fajta mozgásformát csinálom mikor melyikhez van kedvem.

Persze a faktorok miatt mindegyiket maximális keménységgel.

ha tekerek futok előjön hogy az állóképességem is olyan amit régen elképzelni sem tudtam volna.

Főleg ezeknél érzem a hatását.

Saját súlyos edzésnél is sokkal több ismétlést tudok csinálni mindenből.

Gyúrásnál tömörebbnek látszódok súlyok tudtam növelni de nem annyira mintha omnát durrantanék minden héten.

Amúgy senkinek nem ajánlom mindenki kerülje el ezeket a dolgokat ne használja sose.

De ha véletlen mégis akad itt valaki aki próbált régen vagy tudja mi ez mi a véleménye?

2020. júl. 31. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!