Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek kijelenthető,...

Szerintetek kijelenthető, hogy az átlag kondisokkal szembeni sztereotípiák mind igazak?

Figyelt kérdés

Én is mentem terembe vírus idején, viszont bennem bennem volt ez a negatív érzés (lelkiismeret furdalás), hogy járványkor teszem. Szerintem ez nem elég de én fertőtlenítettem és nem másztam rá a másikra. Kiderült, hogy ezzel egyedül voltam. Az emberek fullba beleszartak a helyzetbe, mintha minden a létező legnagyobb rendben lene. Ez igazolja a nárcisztikusságot.

Tavasszal Dr Gőrény csinálta azt a konditermi videót. Konkrétan a nagy példakép is úgy tett, mintha az lenne a normális, hogy mosok kezet a végén, aztán semmi baj. Ráadásul úgy tett, mintha a kondi kihagyása az valami eget rengető mértékű mentális problémához vezetne. Dr Gőrény szerint aki nem gyúr 1 hétig az megőrül? Ráadásul eszébe se jutott az okostóninak, hogy lehetne máshol is edzeni, a kommentelők kellettek hozzá, mert eszébe se jutott. Abban a videóban is droidként ismételgették a teremben a gyúrósok, hogy de hát ez erősíti az immunrendszert!!! Ezen a fórumon is olvastam már, olyan kommkenteket, amik fullba belszartak mindenki másba. És az a többség!

Most meg, hogy valami más edzést kellene találni, a nagy akaraterőt igénylő sportot űzők totális bajban vannak, hiszen gondolkozni kéne. Nekem az is eszembe jutott, hogy nem is kell akaraterő a testépítéshez, hiszen akkor 2 hónapot csak kibírnának nem? Ha belegondolok ebbe, hogy már ennyi is nagy bajt okoz sokaknak, arra jutok akárhányszor belegondolok, hogy ez a sport ez max a motivációs duma szerint igényel akaratot és gondolkozást! Miért mondják sokan, hogy a hülye kokszos az egy kamu sztereotípia?

2020. dec. 9. 15:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
A bezárással kapcsolatos kérdéseket több ember írta ki. Ne linkeljetek idióták. Görény meg egy idióta. Azért idióta, mert az az érve, hogy a stressz elől az edzés ment fel, viszont azt nem fogja fel az állatja, hogy vírushelyzetben egyedül kéne edzeni. Attól még mert testépítő eszébe jutna, hogy a futás is sport. Miért értelmetlen bezárni egy tömeges edzést, ha a járvány tömegben terjed? Ha a Görénynek lenne esze, azt mondaná, hogy edzetek otthon amit tudtok, fussatok, vegyetek súlyzót vagy akármi, így nem fertőzhettek és titeket se lehet. Csak a Görény szegény segg hülye, ahogy a követői is. Fel se fogják, hogy egyedül kéne edzeni, nem tömegben. Azt meg kedves 18/19/20 te sem érted meg, hogy hiába jössz ki belőle, másnak átadhatod. Na ezért hülyék akik őt nézik, mert csak magukra gondolnak. Abba miért nem gondol bele a tisztelt Görény doktor, hogy amég ő edz egy jót addig másokat is megfertőzhet? Abba miért nem gondol bele, hogy otthon is lehetne súlyzózni? Én magam otthon fel tudom rakni az egykezesemet is annyira, hogy egy ideirkáló se bírja el rendesen. Mellesleg a személyes véleményem az meg olyan, hogy 7 év alatt akármelyik terembe mentem, soha nem az orvos meg az ügyvéd volt többségben, már ha volt egyáltalán.
2020. dec. 9. 19:46
 22/35 anonim ***** válasza:
19-20 vagyok, és soha nem írtam, hogy kijövök a fertőzésből (azt sem, hogy beleesek, vagy nem), vagy nem adhatom át másnak. Egyetértek azzal, amit írsz: ez most az otthoni edzés kora. Mások kibírták az I. és/vagy a II. világháborút, a koncentrációs tábort, vagy a gulágot, az ÁVH-s kínzásokat, itt meg a XXI. században ún. "gyúrósok" elsírják magukat, hogy zárva a terem. Hihetetlen.
2020. dec. 9. 19:54
 23/35 anonim ***** válasza:

Jol benyaltad ezt a virus izét. Nem kell félni el van tulozva :) Meg minek kérdezel ha szerinted a te véleményed a jo.

Futni? Lol az kardio. Csak fogysz tole. En nemtudok 50kgos egykezeseket gyartani itthon. Se erokeretem se padom se 200kg sulyom. Így elég nehéz. Kevesebb súllyal meg minek? Az csak tesiora 😀

Mindenki a maga ura. Mindenki magára vigyázzon.

2020. dec. 9. 19:57
 24/35 A kérdező kommentje:
Azért írtam a futást, mert a Görény szerint sportolni kell ilyenkor is, a futás meg sport és nem tömegben van. Utolsó te még mindig nem érted, hogy hiába nincs felszerelésed de attól még tömegbe mész akkor megfertőzhetnek/ te is fertőzhetsz? Én is tudom, hogy otthon nem az igazi, viszont nem tömegben edz az ember.
2020. dec. 9. 20:01
 25/35 anonim ***** válasza:
23: Ha a te szempontjaid érvényesülnének, a társadalom egy asszisztált népirtás lenne.
2020. dec. 9. 20:03
 26/35 anonim ***** válasza:
#25, kell is, hogy ez nemzedék menjen, ennek a nemzedéknek mennie kell.
2020. dec. 9. 20:07
 27/35 anonim ***** válasza:
De értem csak nem érdekel. Az emberek nagy része kiérdemelte. Inkább állatpárti vagyok. Szerencsére ők nem kapják el :)
2020. dec. 9. 20:10
 28/35 A kérdező kommentje:

"Meg minek kérdezel ha szerinted a te véleményed a jo."

Miért mi nem jó a véleményemben? Talán a konditerem az nem egy tömeg, ahol a vírus terjed?

2020. dec. 9. 20:12
 29/35 anonim ***** válasza:

Akadj mar le a temarol es beszelgess errol a barataiddal. De gondolom nincsenek, mert ha lenne nem tenned fel itt mar tizedjere ugyanazt a kerdest mashogy megfogalmazva. Vagy menj fel a facebookra es ott kommenthuszarkodj es eroltesd ra a sajat jonak hitt velemenyedet masokra. (Ja hogy ott mar vallalni kellene a nevedet es az arcodat? Hoppa. Az mar nem megy.)

Igazad van. Ugy a jo ahogy te gondolod. Csak menj mar innen.

2020. dec. 10. 00:24
 30/35 anonim ***** válasza:
26: Zagyva ostobaság. Mi az, hogy "ennek a nemzedéknek"? 20-100 év közötti a halottak szórása ráhagyással, az négy nemzedék rögtön. Ki vagy te, hogy istent játsszál?
2020. dec. 10. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!