Szerintetek kijelenthető, hogy az átlag kondisokkal szembeni sztereotípiák mind igazak?
Én is mentem terembe vírus idején, viszont bennem bennem volt ez a negatív érzés (lelkiismeret furdalás), hogy járványkor teszem. Szerintem ez nem elég de én fertőtlenítettem és nem másztam rá a másikra. Kiderült, hogy ezzel egyedül voltam. Az emberek fullba beleszartak a helyzetbe, mintha minden a létező legnagyobb rendben lene. Ez igazolja a nárcisztikusságot.
Tavasszal Dr Gőrény csinálta azt a konditermi videót. Konkrétan a nagy példakép is úgy tett, mintha az lenne a normális, hogy mosok kezet a végén, aztán semmi baj. Ráadásul úgy tett, mintha a kondi kihagyása az valami eget rengető mértékű mentális problémához vezetne. Dr Gőrény szerint aki nem gyúr 1 hétig az megőrül? Ráadásul eszébe se jutott az okostóninak, hogy lehetne máshol is edzeni, a kommentelők kellettek hozzá, mert eszébe se jutott. Abban a videóban is droidként ismételgették a teremben a gyúrósok, hogy de hát ez erősíti az immunrendszert!!! Ezen a fórumon is olvastam már, olyan kommkenteket, amik fullba belszartak mindenki másba. És az a többség!
Most meg, hogy valami más edzést kellene találni, a nagy akaraterőt igénylő sportot űzők totális bajban vannak, hiszen gondolkozni kéne. Nekem az is eszembe jutott, hogy nem is kell akaraterő a testépítéshez, hiszen akkor 2 hónapot csak kibírnának nem? Ha belegondolok ebbe, hogy már ennyi is nagy bajt okoz sokaknak, arra jutok akárhányszor belegondolok, hogy ez a sport ez max a motivációs duma szerint igényel akaratot és gondolkozást! Miért mondják sokan, hogy a hülye kokszos az egy kamu sztereotípia?
Eléggé mellélőttél 7-es, nem vagyok gyúrós🤣🤣🤣
Csodálatos okfejtői képességed lehet, ha ezt sikerült.leszűrnöd, fogadd őszinte, szívből jövő gratulációmat!😁
Mellesleg én provokálok mást?
Fejezd már be ezt a gagyi gyagya-stílust, meg a folyamatos trollkérdés kiírásokat. Miért nem foglalkozol inkább valami értelmesebbel?
Vagy tényleg megpattintottak egy teremben, és ennyire gallyramentél?
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__108..
Ne félj, sportolj inkább valamit, járj el normális szakemberhez a traumád végett, hidd el segíteni fog rajtad!
Mellesleg kedves kérdező, elküldtem egy oldal linkjét ey másik ugyanilyen kérdésed alá, ahol kiváló szakemberekkel veheted fel a kapcsolatot, segíteni fognak a konditeremben átélt trauma miatt!
Mielőbbi eredményes gyógyulást kívánok Neked!
Semmi összefüggés. Nagyon vegyes a kondiba járók tábora. Rengeteg üzletember, ügyvéd, orvos jár kondiba. Szinte már minden igényes ember jár. Mindenhol csak előnyt jelent mindenben. Meg egy ferfi legyen eros izmos.. Egy lany meg vekony formas szexi. Nem is ertem azokat akik nem ezt akarjak 😀 Aki a terembe gyökér az amúgyis az.
Én egyetértek Gödénnyel és azt is tapasztaltam, hogy akik el is kaptuk "gyúrósok" 2-3 nap alatt ki is jöttünk belőle..
Meg milyen mást edzést csinálna egy testépítő mint a nagy súlyok emelgetése? Otthon nehezen kivitelezhető sokaknak egy szint felett. Nekünk az életünk az otthonunk van akinek a munkaja is. Persze hogy kivagyunk es lázadunk, így, hogy tök értelmetlen.
Nos, ez csak kellően nagy, releváns mintán alapuló, a tudományos kutatásoknak megfelelő, helyes statisztikai módszertannal dolgozó szociológiai kutatást követően válaszolható meg érvényesen - akkor is csak
k ö z e l í t ő l e g. Minden más válasz spekulatív, egyéni tapasztalatot tükröző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!