Tapasztaltatok már gyengülést tömegnövelés alatt?
Heti 3 edzés push pull leg felosztással meg 1 kardiót szoktam vagy lazább teljes testes edzést.
Pihenés elég jó minőségű,kaja napi 3000-3500 kalória,176 cm/85 kg vagyok.
Azt hittem tömegnöveléssel jön majd az erő is rendesen,csinálom már pár éve és ilyenkor mindig sokat erősödtem szóval ezért fura a mostani állapot.
Energiám van,fáradékony se vagyok csak az erő nem akar jönni...
Akkor még azt kérdezném, hogy folyamatosan nyomod évek óta? Mert nekem még mindig az a tippem, hogy kicsit pihenni kellene. Naturálban amúgy is a kevesebb a több. Meg kellene ismerni a részletes edzésprogramot, stb. Én a helyedben 1-2 hónapot pihennék úgy, hogy heti egy könnyed teljes test menjen, persze csak akkor ha már 1-2 éve nyomod folyamatosan.
Esetleg kreatin mehetne, ha még nem próbáltad.
És nekem kicsit soknak tűnik az ismétlési szám a szériákban. Sokkal jobban erősödsz 6 ismétléstől. Pihenj 2 percet is a szériák közt, menjen fel a nagy súly és próbálj 6 ismétléseket csinálni a munkasorozatokban. Bemelegítés szakaszban mehet több
En akkor szoktam gyengulni ha a szuszi treni kombo elmarad.azonnal eszreveheto erocsokkenes van.
Mostmar ugy hidalom at hogy alacsony dozissal megy egesz evben a novekedesi es az inzulin.
Bela48f
Eroemelo
Csak tippeket tudok innen,mivel nem tudom az edzesterved,sem gyakorlatszámot,sokmindent.,pihenés stb..
Pldául
Ideje lenne felosztanod a hátgyakorlatokat.A huzodzkodás jo gyakorlat,de fejlödes akkor lesz ismét ,ha egy darabig nem csinálod.Csinalj lehuzásokat egy darabig.Majd 3-4hét múlva egyik edzésen lehuzàs,mäsikon húzódzkodàs.
A bicepszezés is kivesz a huzódzkodásból.Ha elözö nap,vagy aznap csinálod,vagy elötte van vmi húzo gyakorlat.A karod elöbb bedobja a kulcsot,mint a hátad.Ami igy nem kapja meg az elegendö terhelést,tehát nem is fog fejlödni.
Köszi a válaszokat!
Első körben megpróbálom a pihenést és kevesebb ismétlésszámmal dolgozni.
Diéta alatt kevesebb gyakorlattal csinálom meg kardió napok is vannak kalóriadeficitben,mégis jobban ment az edzés,ezért fura számomra a mostani eset...kis pihi talán segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!