Hány kilóra tippelnétek és milyen edzést/sportot javasolnátok? (Kép lent) 18/L
179 cm magas vagyok
Ngyon sokat eszem, de nem tudok felszedni magamra, az is igaz, hogy sokat futok (leginkabb kedvtelesbol, es mert tenyleg szeretem), ez olyan napi 1 - orat jelent.
Olyan 2 honapja kezdtem el sulyokkal edzeni, plusz odafigyelni jobban a feherjebevitelre pl.
Mit tanacsoltok?
Amúgy abban amit az utolsó mond van igazság. Nem azért lesz valaki hülye, mert gyúrni kezd, viszont azért egy átlag konditermi nép sose híres az eszéről.
Béci
Kérdező én konkrétan leginkább a guggolást javaslom neked, hogy izmosodjon a combod, valamit formásodjon a már most is fenomenálisan jó popsid. A karjaidra is jó lenne egy kis tömeg, viszont ha zsírt szedsz fel, az is segíthet rajtuk, túl botok. A futás jó, viszont akkor tényleg nehezebb a testformálás, már ha izmosodni akarsz. Én inkább hanyagolnám a futást/ minimalizálnám és súlyzókkal edzzenék. Leginkább alapgyakorlatokkal, azok közül is leginkább a guggolást javaslom a popsidra és a combodra.
Béci.
Kérdező, én bármit megtennék popsit formálása érdekében. Miért nem jelentkezel nálam? Tudnék segíteni, hidd el és akarok is.
Béci.
Kérdező, ha ilyen passzív vagy, hogyan tudnék neked segíteni?
Béci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!