Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilóra tippelnétek és...

Hány kilóra tippelnétek és milyen edzést/sportot javasolnátok? (Kép lent) 18/L

Figyelt kérdés

179 cm magas vagyok

Ngyon sokat eszem, de nem tudok felszedni magamra, az is igaz, hogy sokat futok (leginkabb kedvtelesbol, es mert tenyleg szeretem), ez olyan napi 1 - orat jelent.

Olyan 2 honapja kezdtem el sulyokkal edzeni, plusz odafigyelni jobban a feherjebevitelre pl.

Mit tanacsoltok?

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 30. 23:35
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
26%

Énis kb teljesen így nézek ki pedig én -10cm-rel vagyok 51kg. Énis ajánlom h kezd el számolni a kalóriákat, én így jöttem rá hogy amíg én úgy éreztem, hogy sokat eszek, addig csak a felét vittem be a hízáshoz szükséges kalóriámnak. Úgyh most erre figyelve próbálok meghízni. Erre vannak is appok, én pl a myfittnespalt használom h lássam mibe mennyi kalória van.

A másik meg hogy a futás rengeteget fogyaszt úgyhogy azt én hanyagolom helyette itthon saját testsúllyal edzek, amíg nem lesz megint kondi.

Sok sikert!

2020. dec. 1. 15:41
 12/37 anonim ***** válasza:
46%

Kevesebbet kéne futnod, többet súlyzóznod és sok fehérjét fogyasztani, ha formásodni szeretnél. Az egyik válaszolónak csak részben van igaza, mert tényleg a futás kicist kiüti, viszont futás és edzés mellett is lehet azért izmosodni is. Szívesen segítek privátban, szerintem az alakodra ha felszednél egy adag izmot, überbrutál jó popsid lehetne. :D

Béci.

2020. dec. 1. 16:34
 13/37 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat es a segitseget:)

Nem feltetlenul hizni, inkabb formasodni szeretnek.

Kaloriat mar nagyon regota szamolok, napi 2500-2800 korul eszem (valamikor tobb, de ez az alap)..

Szerintetek ilyen alakkal erdemes feherjeturmixokat inni? Vagy eleg ha pl. sok csirkemell, turo, stb “termeszetes” feherje tartalmu etelt ennek?

2020. dec. 1. 17:03
 14/37 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, a fehérjeturmix is fehérje, a hús is fehérje, akkor kell turmix ha nem eszel eleget. A kalória meg olyan, hogy mindenkinek más az igénye. Nőként mondjuk ha megeszel napi 100 gramm fehérjét a kis hab testedre, akkor nem kell turmix. Ha szeretnél tökéletes popsit formálni, bármikor adok tanácsot is hozzá.

Béci. 48F

2020. dec. 1. 17:06
 15/37 anonim válasza:
65%
Pedig ha azt szeretnéd h formásabbak legyenek itt-ott a dogok akkor azért plusz pár kilo szerintem mindenképp kelleni fog, hiszen az már maga ad egy formát föleg ha azt edzés mellett sikerül felszedni. Pl mell az zsirszövet, nekem meg magamon az igy elégé hiányzik:D meg én azt vettem észre mikor feljön rám pár kilo a lábam és a fenekem is nagyobb,jobban néz ki , pl farmerban.. kb semmi alakom nincs most benne h vékonyabb lettem. De persze ezt te tudod. Tudsz vmi képet linnkelni esetleg h kb mi lenne a cél?
2020. dec. 1. 17:24
 16/37 A kérdező kommentje:

Talan valami ilyesmi alakkal ki lennek bekulve, nyilvan mellem az akkora amekkora, azt leszamitva :D szerintem az en testalkatombol talan ilyesmit lehet a leginkabb kihozni (ha topformaba kerulnek)

[link]

2020. dec. 1. 17:46
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, azt az alkatot hamar is elérheted, jó edzéstervvel.

Béci.

2020. dec. 1. 18:42
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, talán visszataszítóak a kommentjem, viszont hidd el, foglalkoztam már fitneszmodellekkel közelebbről is. :) Nagyon szívesen segítenék neked személyre szabottan. A fehérjebeviteledet meg tudom írni itt is, a cirka 50 kilódhoz kb 70-80 gramm naponta. A futásod legyen inkább rövidebb sprint. VIszont azt néznem kéne, hogy jól csinálod e a popsi gyakorlatokat, ha kerekebb idomokat akarsz.

Béci.

2020. dec. 1. 20:27
 19/37 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként akinek ilyen kihívó ruhája van, szerintem bárkit fel tud izgatni, nem lesz ezzel baj, ha nem tökéletes a teste.
2020. dec. 1. 21:46
 20/37 anonim ***** válasza:
5%
A képhez elég 5-7 kiló plusz,meg némi szoli.Kezdésnek szerintem 3-500cal al emelheted a napi bevitelt.
2020. dec. 1. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!