Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilóra tippelnétek és...

Hány kilóra tippelnétek és milyen edzést/sportot javasolnátok? (Kép lent) 18/L

Figyelt kérdés

179 cm magas vagyok

Ngyon sokat eszem, de nem tudok felszedni magamra, az is igaz, hogy sokat futok (leginkabb kedvtelesbol, es mert tenyleg szeretem), ez olyan napi 1 - orat jelent.

Olyan 2 honapja kezdtem el sulyokkal edzeni, plusz odafigyelni jobban a feherjebevitelre pl.

Mit tanacsoltok?

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 30. 23:35
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
A futást elirtam: napi 1, de inkább másfél órákat szoktam
2020. nov. 30. 23:36
 2/37 anonim ***** válasza:
73%

Egyértelműen a súlyzós edzés lesz a te sportod, először egy kis izmot kellene magadra szedned, mert most nagyon vékonyka vagy.

Mindenesetre ha nem akarsz nyálcsorgató üzeneteket kapni, én a helyedben letiltanám a privát üzenetek fogadását!

Sok sikert!

2020. nov. 30. 23:38
 3/37 anonim ***** válasza:
23%
50-53 kg körül lehetsz.
2020. nov. 30. 23:44
 4/37 MadSeal ***** válasza:
76%
Olyan sportot, amit élvezel, az a lényeg, hogy karban legyen tartva a szervezeted. Szerintem a kajálást is felesleges erőltetned, egyél lehetőleg egészségesen, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagon, lehetőleg fehérjedúsan, mindig amennyi jól esik. Szerintem jó formában vagy, az, hogy vékonyabb vagy egy picit az átlagnál (az egészséges átlagnál persze, nem pedig a mai értelemben vett, már-már túlsúly közeli átlaghoz mérten), még hasznodra válhat, mert ahogy idősödik az ember mindig felszalad pár kiló, pláne majd szülés után.
2020. nov. 30. 23:55
 5/37 anonim ***** válasza:
58%

50-55kg.

Eddz heti 3-4x otthon, teljes testes edzés.

2020. dec. 1. 01:47
 6/37 anonim ***** válasza:
43%
Ja és kb minimum 10 kg-ot kell felszedned (izomban)
2020. dec. 1. 01:48
 7/37 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem teljesen egeszseges,sportos alakod van. A te alkatod ilyen. Ne akarj mas lenni,mint aki vagy. Jelentkezz kifutora modellnek. Ez az az alkat.

Nem mondanalak sovanynak vagy betegesen vekonynak. Megvan a derek csipo arany,kerek popo arányos mell.

Ha futni szeretsz,fuss.

2020. dec. 1. 02:22
 8/37 anonim ***** válasza:
62%

Én a kérdésedet ugy értelmezem,hogy szeretnél husosabb lenni.Ezért a fenn irtakra nem szeretnék ráüberelni olyan okosságokat,hogy jó vagy így,meg stb..

Ha az a célod,hogy felszedj +izmot,akkor a futást el kell engedned.Legalabbis le kell csökkentened.

A napi 1 óra futás +súlyzósedzések során több caloriát használsz el,mint amikor csak futottál..És ha a beviteled kevesebb,vagy annyi,mint amit elégetsz,akkor nem lesz jelentős változás.

Sajnos ez ilyen .Vagy futsz,vagy súlyokat emelsz.A kettőt nem tudod komolyan végezni egyszerre.Csak Valamelyik,ill mindkettő rovására.

Futhatsz pld heti 2 szer.4 szeri edzéssel.

Persze csinálhatod mindkettőt,úgy is,hogy többet eszel.

Itt viszont a regeneráció látja kárát.(pihenőnapoknak is kéne lenniük)

Azonban az eredményt tekintve közel sem lesz olyan hatekony.

Nehezen,vagy alig fogsz felszedni izomzatot.

Neked kell eldöntened mi az ami fontosabb számodra.

2020. dec. 1. 06:51
 9/37 anonim ***** válasza:
79%
Meglepően intelligens válaszok érkeztek
2020. dec. 1. 07:08
 10/37 anonim ***** válasza:
76%
Lehet csak úgy gondolod, hogy sokat eszel. Érdemes számolni a kalóriákat és kitapasztalni, mihez mennyit kéne bevinned (fogyáshoz, fenntartáshoz és hízáshoz). Ez bele telik némi időbe, de ha ezekkel tisztában vagy, utána minden sokkal egyszerűbb lesz.
2020. dec. 1. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!