Mi a véleményetek erről az edzéstervemről?
Figyelt kérdés
Hétfő: futás
Kedd: mell, nyak, hát, has
Szerda: láb, fenék, kar (bicepsz, csukló, tricepsz.. mindent)
Csütörtök: pihenés
Péntek: mell, nyak, hát, has
Szombat: láb, fenék, kar
Vasárnap: pihenés
Csütörtökön semmiképp nem tudok kondizni, ezért tettem azt is pihenő napnak. Ez így jó lesz szerintetek? Pénteken és kedden van a legtöbb időm az edzésre, ezért tettem azokra a legtöbb feladatot.
Így jó vagy valaki variálna egy kicsit ezen? Még nem kezdtem el kondizni
2020. nov. 29. 13:44
13/18 anonim válasza:
Csukló és fenék edzés minek férfinak?
14/18 A kérdező kommentje:
Azokat is szeretik a lányok elvileg, ha egy férfinek szép formás a feneke. És a marokra értettem a csuklót. És a másik meg, hogy fenekemen van a legtöbb zsír és a felső combomon. Ezek miatt edzenék fenékre is. De van futópadunk is, azzal többre mennék?
2020. nov. 30. 09:50
15/18 A kérdező kommentje:
Ilyen a testem. Ezen kéne javítanom. Nem sok látszik a képből, de sok zsír van a seggemen és a lábamon is.
2020. nov. 30. 09:53
17/18 anonim válasza:
szerintem mielőtt elkezded nézz utána 1 2 alapvető dolognak
18/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem a te sportod lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!