Mi a véleményetek erről az edzéstervemről?
Hétfő: futás
Kedd: mell, nyak, hát, has
Szerda: láb, fenék, kar (bicepsz, csukló, tricepsz.. mindent)
Csütörtök: pihenés
Péntek: mell, nyak, hát, has
Szombat: láb, fenék, kar
Vasárnap: pihenés
Csütörtökön semmiképp nem tudok kondizni, ezért tettem azt is pihenő napnak. Ez így jó lesz szerintetek? Pénteken és kedden van a legtöbb időm az edzésre, ezért tettem azokra a legtöbb feladatot.
Így jó vagy valaki variálna egy kicsit ezen? Még nem kezdtem el kondizni
1# [link] ez a nyak edzés vagy nem tudom mi a neve.
2# milyen az a toló edzés? Amúgy rendelni fogok egy ilyet: [link]
Csak egy ilyen fog rendelkezésemre állni a pad, 1db 2 kezes és 2db 1 kezes súlyzó. Megnéztem pinteresten ezzel a 3-al is mindenre tudok edzeni. Állványra nincs hely mivel otthon fogom elkezdeni és így is kerülgetünk mindent a házban. Ez a pad + 70kg súly belefér a keretembe is, a helyhez is.
Érdekes ez a kombináció.
Amit bekrikáztál az egy magashúzas széles fogással.
Súlyemelő kiegeszítőgyakorlat.
Nem összekeverendő a vizszintes evezés gyakorlattal,amit sokan vállgyakorlatként csinálnak,és a fogas szűkebb.
Ezt a gyakorlatot,ha még nem csináltad,akkor nagyon alaposan járj utánna!
A magashúzás indítható padlóról is,és állva,a rudat a csipődnél tartva.
A vállak nemigen dolgoznak,hanem a trapezizomzat.Nem vállból,karból húzod tehát.Nem is tudnád,mivel nagysúlyos gyakorlat!
Alapgyakorlat,ha földröl indítod.Általaban nagy súllyal,dinamikusan kell végezni,es 3-4ismétléssel.
Mégpedig azért,mert magasabb ismetlésnél szétesik a forma.
Rosszul végezve csukló,váll izület,alsóhát van veszelyben.
Föleg ha 70 kiló feletti már a felhúzott súly.
Ajanlom nézz utánna ilyen cimen megtalálod:Snatch high pull
"Amit bekrikáztál az egy magashúzas széles fogással." [link] ez a magashúzás, ami a képen van?
Amúgy nem 70kg-val fogom kezdeni, hátizmom szinte nincs semmi. Gondolom 10-15kg vagy 20kg-val fogom elkezdeni.
"Mégpedig azért,mert magasabb ismetlésnél szétesik a forma.
Rosszul végezve csukló,váll izület,alsóhát van veszelyben."
Tudsz nekem videót küldeni a helyes használathoz? Hogy hogyan kéne a magashúzást elvégeznem.
Köszönöm mindenkinek a segítségét! :)
Ez is push-pull-leg viszont a has edzést sehol nem látom. Azt tegyem be random napra? Csukló, fenék ezek se kapnak izmot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!