Az a kérdésem hogy valaki csinált már ilyen egy 1 hónapos fekvőtámasz kihívást? És ha igen mennyire látszik meg? Például ha én mindennap 50-et lenyomnék 1 hónapon keresztül, az ugye 1500 fekvő.
A legtöbb kihívás médiaszenzáció. Alapból hatásos lehet ha nem mindennap csinálod a fekvőket 30 napig, majd abbahagyod. Viszont a fekvőktől csodát ne várj.
Ezeknek a kihívásoknak a fő értelme, hogy addig is róluk beszélnek meg menő dolog. Viszont lehet előnyös is elkezdeni.
Én éppen egy 30 napos fekvőtámasz kihívás (100 fekvő 30 napig) miatt kezdtem el edzeni. Pontosabban nem csak ez miatt, de ekkor jöttem rá, hogy igénylem a mindennapos mozgást/edzést+jó csinálni. Talán fél centivel nőtt a karom, meg 1-1 centivel a mell-váll kerület, de az is csak azért, mert nagyon vékony voltam és a nulláról kezdtem. A végére viszont sokkal több fekvőt tudtam egyszerre megcsinálni.
Amúgy egyetértek azzal amit írtak, hogy ne minden nap csináld, valamint próbáld edzésről edzésre növelni valahogy a terhelést. Ezekkel se kell csodát várni 1 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!