Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen bezártak a konditerme...

Teljesen bezártak a konditermek!! Most mit tegyek?parkokban szoktam tolodzkodni stb ilyenek de max 4 szériát bírok utána végem mert nagyon nagy az izomtomegem és a sajáttestsullyal való edzés nem annyira megy mint a termi? Jah és pénzem sincs gépekre

Figyelt kérdés
Mivel a rákos vírus miatt elvesztettem a munkámat

#vírus #edzés #koronavírus #f0szomazegeszbe
2020. nov. 12. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Valld be, ezt a kérdést csak azért írtad ki, hogy közöld velünk, hogy "nagyon nagy az izomtömeged". :D
2020. nov. 13. 00:22
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
A parkokban ha belegondoltok elvileg lehet edzeni, mert nincs kimondva hogy tilos, ellenben ha melletted edz valaki más is, akkor már mehet a bünti, mert az már csoportos edzés. Szóval mégsem lehet.
2020. nov. 13. 04:00
 13/15 A kérdező kommentje:
11.es😂igen legalább aki ezt olvassa az tudja már ha a senki nem látja.
2020. nov. 13. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
2020. nov. 14. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Most lett teljes az életem, hogy megtudtam egy teljesen random ismeretlen embernek nagy az izomtömege ;)
2020. nov. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!