Teljesen bezártak a konditermek!! Most mit tegyek?parkokban szoktam tolodzkodni stb ilyenek de max 4 szériát bírok utána végem mert nagyon nagy az izomtomegem és a sajáttestsullyal való edzés nem annyira megy mint a termi? Jah és pénzem sincs gépekre
Figyelt kérdés
Mivel a rákos vírus miatt elvesztettem a munkámat2020. nov. 12. 19:23
2/15 anonim válasza:
Átérzem, ráadásul a kültériek is zárva vannak. Mintha az lenne a cél, hogy minél inkább legyengüljön mindenki mentálisan és fizikálisan is.
3/15 anonim válasza:
Arra jó, hogy az állóképességed növeld, ugrálókötél, pár kettlebell súly, boxzsák és lehet edzeni, futni, bringázni.
5/15 anonim válasza:
2. Igen, összeesküdtek a gyurkák ellen...
6/15 A kérdező kommentje:
Hát igen főleg ilyen időben kellett bezarni teljesen a termeket persze...tavasszal meg 3ig nyitva volt ma is szakadt az eső lehet akármilyen elszánt az ember senki ne mondja hogy parkokban fog edzeni...5 válaszoló:nem a gyurkák ellen ahogy mondanád hanem ez tényleg egy szervezett nepirtas ne tudj edzeni és semmit csinálni hogy épüljön le az immunrendszer.
2020. nov. 12. 21:28
7/15 anonim válasza:
Akkor én egy lázadó vagyok, mert ugyanúgy edzek?
8/15 anonim válasza:
Soha nem edzek külön a munka mellé, és van, hogy nem fizikázok sokáig, és élvezem is, meg beteg se szoktam lenni. Mondjuk levegőn sokat vagyok mindig. Hogy van ez?
9/15 anonim válasza:
En esoben is eljarok futni.
A te alkatoddal kocogni tudsz. Karsulyt labsulyt felrakhatsz. Kettlebell is jo.
10/15 A kérdező kommentje:
De a futással inkább csak jobban vesztek az izomtomegbol nem építem
2020. nov. 12. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!