30 nap kihagyás után kezdhetem egyből maxolással az edzést?
Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 16:36
1/12 anonim válasza:
Kezdheted. Nem ajanlom, de kezdheted.
2/12 anonim válasza:
Persze kezdhetsz. Az már egy másik kérdés mennyire fogod tönkretenni ezzel az ízületeidet.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem én akartam hogy bezárjon a terem 30 napra
2020. nov. 12. 16:56
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor 90 nap után fogok maxolni
2020. nov. 12. 17:29
6/12 anonim válasza:
Nem nyitnak újra 30 nap múlva, ez tuti. A határokat is 30 napra zárták le szeptember végén, azóta is úgy vannak. Amíg le nem gyengítenek mindenkit, meg nem törnek pszichológiailag és testileg, addig nem adják fel.
7/12 anonim válasza:
1. Es vagyok. Kifejtem. Ha maxolassal kezdessz, leserulsz, es kihagyhatsz meg 1 honapot.
8/12 A kérdező kommentje:
Most a koronavírusban divat meghalni, engem inkább a súly nyomjon agyon
2020. nov. 12. 21:38
9/12 anonim válasza:
Mondjuk amekkora sulyokat mozgathatsz itt, interneten elo trollkent, szeribtem nalad eselytelen a serules. Nyugodtan maxolhatsz. En legalabbis meg nem lattam senkit leserulni egy 20 kilos ruddal.
10/12 A kérdező kommentje:
Csak 185-tel guggolok, köcsög
2020. nov. 13. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!