Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hölgyek, urak mi a véleményete...

Hölgyek, urak mi a véleményetek JhonnyV fizikumáról 👇?

Figyelt kérdés

[link]

Elmondása szerint naturál a srác.

Nem a megszokott vagy jobban mondva gyakori (feltömegelek aztán leszálkásítok) módszer szerint edz. Inkább folyamatosan hozza a szárazabb formát és így (igaz lassabban) építi az izomzatát.

Mennyire bevett, hatékony módszer ez?

Hány kg lehet olyan 190 körüli magasságához?

2020. nov. 12. 18:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Hát látod, 9-10% körüli testzsíra lehet ránézésre nem túl nagy izomtömeggel, esztétikus, nincs vele semmi gond, nem versenyez, ráér nagyon lassan fejlődni, gondolom már ezzel is elégedett. Én is ennek az egész évben szálkás nagyon lassú fejlődés híve vagyok.
2020. nov. 12. 19:18
 2/35 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem túl szálkás és kicsit erőltethetné jobban is a láb napot igazából ha ránézek nőként (úgy hogy én is kondizok rendszeresen és figyelek a kajára) szerintem nem túl “férfias” meg hát nem hiszem hogy partner lenne egy csaló napban😅 ami szinten nekem olyan “mehh”

De ezt nyilván csak ránézésre mondtam eddig azt sem tudtam hogy létezik ez az ember

2020. nov. 12. 19:19
 3/35 anonim ***** válasza:
81%
A felsőteste nem rossz, de nekem vékony. Az lába katasztrófa, mint két fűszál.
2020. nov. 12. 20:08
 4/35 anonim ***** válasza:
16%
asszem mondta régebben hogy 85kg
2020. nov. 12. 21:31
 5/35 anonim ***** válasza:
21%

“Elmondasa szerint natural a srác.”

En meg a vilnai csodarabbi vagyok.

2020. nov. 13. 18:02
 6/35 anonim válasza:
38%
2020. nov. 14. 19:48
 7/35 anonim ***** válasza:
97%
Naturálnak tűnik. Nekem kevés rajta az izom és az arányai se tetszenek. Nem a legjobb genetika. De legalább száraz, kidolgozott. Ez igy is sok melo es odafigyelés.
2020. dec. 17. 09:13
 8/35 anonim ***** válasza:
96%
Johnny simán naturál, akin látszik hogy a fitness az élete. Ha kokszolna, félelmetes lenne :) Szerintem sem annyira jók az arányai, túlságosan "vékony" a magasságához képest, ez főleg a karjain látszik. De amúgy elismerésre méltó a hozzáállása és amennyit beletesz ebbe a sportba.
2021. jan. 18. 22:22
 9/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is naturál és jó forma. Hát az arányai nem jók, sajnos én is ilyen vagyok (ugyanúgy 190,csak 2-3 kilóval le vagyok maradva). Ilyen testalkatból nagyon jót nem nagyon lehet kihozni, de így szálkásan szerintem sokkal nagyobbnak is tűnik,mint amekkora valójában.

Csatlakozok az előző válaszolóhoz. Tényleg látszik,hogy sok munkát fektet bele, aminek meg is lett az eredménye.

2021. jan. 19. 20:07
 10/35 anonim ***** válasza:
25%
naivak vagytok... nem mellesleg azt irja hogy szeret SOKAT enni, ja, a sokat evessel pont ilyen fitzikumot fogsz hozni :DDD
2021. jan. 19. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!