Aki városban lakik az miért jár edzőterembe?
Figyelt kérdés
Nagyon drágák a bérletárak, Pesten pl 10 ezertől kezdődnek.
Otthonra használt cuccokból össze lehet állítani egy saját edzőtermet, 300-350 ezer forintból. Ebben benne van az erőkeret, a fekpad és tekintélyes mennyiségű súly. Múltkor olyan erőkeretet láttam 50 ezerért, amire egy tolódzkodó is fel volt szerelve. Még egy zsámolyt célszerű beszerezni. Ha még belefér a keretbe, be lehet szerezni pár gumiszalagot, összeszerelhető kézisúlyzót, vagy esetleg kettlebellt. Vagy akár valami haspadot vagy hiperhajlító padot.
De e a 300-350 lehet hogy soknak hangzik, de a bérletárakat figyelembe vége 2,5-3 év alatt már megtérülne az ára.
És lehetne edzeni most covidos időszakban is
2020. nov. 9. 17:45
11/12 anonim válasza:
Én 150-180 körül szoktam látni jó használt erőkereteket....
12/12 anonim válasza:
Örülök, hogy kimozdulhatok emberek közé, legalább ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!