Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthon is lehet annyira...

Otthon is lehet annyira eredményes popsi edzést végezni , mint edzőteremben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mint a kérdésemben is olvashattátok , azt szeretném megtudni , hogy otthon is vegezhető olyen eredményes popsi edzés, mint edzőteremben?

Sajnos ahol élek , nincs lehetőség edzőterembe járni, és most így korona idején főképp nem...

Arra gondoltam , hogy ha megint kijárási korlátozás lesz , elkezdek edzeni popsira.Az ezelőtti kijárási korlátozás alatt , kb 6-8 kilót fogytam, és sajnos onnan is ment le , ahonnan nem szerettem volna...tehát a popsimról , azelőtt sem volt valami nagy , de azért volt...

Most viszont elég kicsike ...Szóval légyszi ,ha valaki tud segíteni , milyen gyakorlatokat végezzek ,mennyit ? Egy héten kétszer , vagy esetleg minden nap?Az étrendemen kéne változtassak? És persze , hogy ez mennyi időbe telik ? Mert én kb 3 max 4 hónapra gondoltam...és , hogy mennyire eredményes ez ?

Előre is köszönöm , az ÉRTELMES válaszokat!

2020. nov. 9. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
henger alaku oszlop cölöp megteszi nyujtó mozdulatok is jók emelkedés engedés könnyen ellazulás 4x8as vagy 3x12es emelkedés ereszkedés....
2020. nov. 9. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:

othhon végezhető manuális elemekkel-egy kis nehségi tényezővel...

emelkedés engedés-ereszkedés-figyelve a légzésekre...

2020. nov. 9. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

HA jo genetikad van, es HA megfeleloen es kitartoan csinalod, akkor tudsz neki format adni.

Viszont a meretet a tomegnovelo etrend, es a folyamatos terheles befolyasolja (de ez inkabb eveken mulik, nem honapokon). Sajnos utobbit nem igazan tudod megoldani edzoterem nelkul.

Egyebkent mindannyian at fogunk allni az otthoni edzesre, ugyhogy nemsokara ismet tele lesz a net tippekkel :D

2020. nov. 9. 20:14
 4/5 anonim válasza:
100%

Szia! Olyan nincs, hogy 3-4 hónapot csinálod aztán kész, folyamatosan kell rá dolgozni. Genetikádtól is függ és attól hogyan étkezel. Látványos fejlődést ne pár hónapra várj.

A gyakorlatokat amiket mi csinálunk popsira az:

- kitörés sétálva és kitörés egy helyben,súlyokkal. A súlyt neked kell tudnod, én a 61 kg-mal 8kg-8kg súlyzóval kitörésezek, egyik lábra 10-12 szer, másik lábra szintén.

- Hanyatt fekszel, felhúzott térdekkel,egy kb 10 kg tárcsát vagy súlyzót a hasadra teszel de úgy hogy a combodra támasztod. Így emelgeted a fenekedet minél magasabbra pl 1 percig.

- Guggolsz súlyokkal, szumó guggolásnál minél nagyobb súlyt kell emelni de széles terpeszben kell állni.

2020. nov. 10. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
talán még utcán taslálkozhatunk egymással...maszknélkül-arccal!szemtől szemben...
2020. nov. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!